• syys18

  PADI-kurssi vapaaehtoistöiden ohessa

  Ainutlaatuinen vapaaehtoisprojekti on erinomainen mahdollisuus kaikille meriekologiasta ja merenelävien hyvinvoinnista kiinnostuneille. Projekti kestää neljä viikkoa, ja sen aikana vapaaehtoiset suorittavat samalla PADIn Open Water Diver -kurssin. Vapaaehtoisprojektin aikana tutustutaan kambodzhalaiseen kulttuuriin ja elämään kaukana turistien valloittamilta poluilta.

  Merisuojeluprojekti Kambodžassa Merisuojeluprojekti sijaitsee pienellä Koh Sdachin saarella, joka tunnetaan myös nimellä King Island. Saarella asuu noin 2 000 ihmisen joukko khmerejä, thaimaalaisia ja vietnamilaisia, joiden pääasiallinen elinkeino on kalastus. Koh Sdach sijaitsee parinkymmenen minuutin venematkan päässä Kambodžan rannikolta.

  Koh Sdachin rantoja huuhtovien aaltojen alla on upea merenalainen maailma, täynnä kauniita koralliriuttoja ja niillä... Lue lisää
 • syys12

  Fidzin parhaat palat

  7 päivän seikkailumatka: Ultimate Lei Sulje silmäsi ja kuvittele mielessäsi kliseisin mahdollinen ranta: valkoista varpaitten alle uppoavaa hiekkaa, rantaan lempeästi liplattavia kirkkaansinisiä aaltoja ja lempeä tuulen kuiske iholla. Kliseistä? Ehkä. Suunnattoman upeaa? Ehdottomasti. Fidzin Yasawa-saarten kauniit hiekkarannat saattavat tuntua kaukaisilta, kun heil... Lue lisää
 • syys03

  Uusi-Seelanti - There's too much to miss

  Matka Uuteen-Seelantiin paksuntaa reissupäiväkirjaa sivutolkulla. Loputtomat upeat kokemukset ulkoilmassa odottavat. Benji- ja laskuvarjohypyt, kuohuvat kosket ja vaellusmaastot odottavat valloittajaansa. Syöksy seikkailuun Uudessa-Seelannissa.

   

  Uusi-Seelanti koukuttaa Jos olet jo koukussa Uuteen-Seelantiin ja Keski-Maan saloihin, ota yhteyttä KILROYn matkamyyjään ja satumaisen reissun suunnittelu voi alkaa.

Ota yhteyttä