• huhti11

  Älä jonota turhaan

  Skip the Line ja Front of the Line -passit - nauti VIP-elämästä Skip the Line ja Front of the Line -passien (sama ajatus, eri nimi) idea on harvinaisen simppeli: maksat hieman enemmän normaalin päiväpassin hinnasta ja pääset jonon ohi. Skip the Line -passeja löytyy lähestulkoon kaikkiin suurimpiin ja suosituimpiin nähtävyyksiin ympäri maailmaa.

  VIP-passi kannattaa ehdottomasti hankkia esimerksiksi Amerikkaan Universal Studioille Hollywoodiin. Studioiden pahamaineiset jonojen pituutta mitataan usein sadoissa metreissä. Katso kuva alla.  Front of the Line -passit USA:ssa Yksi ehdoton paikka mihin Front of the Line -passi kannattaa hankkia, on siis Universal Studios Hollywoodissa.

  Universal Studiosilla on yhdet maailman upeimmista 3D-huvipuistolaitteista. Studioilta löytyy myös maailman suurin 3D-kokemus: King Kong 360 3D Ex... Lue lisää
 • tammi28

  ASENNE Boot Camp 2012 Highlight Reel

  Fiilistele.

  Lähde sen jälkeen vaikka Asenteen Boot Campille.

 • tammi22

  Matkustatko sinä ilman matkavakuutusta?

  Ookkonää hullu? Ikkunapaikka, matkailualan erikoislehti uutisoi tammikuussa yli kolmanneksen suomalaisista matkustavan usein ilman vakuutuksia tai perusturvaa. Opiskelijoista jopa 45 %:a lähtee reissuun vakuutuksetta, kertoo Eurooppalainen-matkavakuutusyhtiön vahinkoasiantuntija Ilkka Valanne. Hän lisää, että 38 %:a uskoo valtion kuskaavan sairastuneet tai tapaturma... Lue lisää
 • tammi21

  ISIC-applikaatio tuo tarjoukset puhelimeesi

  ISIC Benefits -app ISIC-korttilaiset ja opiskelijat huomio. Nyt voit etsiä ISIC-etuja suoraan puhelimellasi ilmaisen ISIC Benefits -applikaation avulla.

  ISIC Benefits -applikaation avulla voit etsiä paikallisia ISIC-etuja maailmanlaajuisesti. App esittelee kartan avulla kaikki lähialueen tarjoukset ja Googlen Streetview-funktio ohjaa helposti perille... Lue lisää
 • tammi18

  Hyvää 60-vuotispäivää ISIC

  UPDATE: Kilpailu on päättynyt. Nyt on aika äänestää voittajaa ISICin kotisivuilla tai ISICin Facebookissa. Äänestys päättyy 15.4. Juhla-aika! Voita palkintoja! 2013 on ISIC-kortin (International Student Identity Card) juhlavuosi: ISIC täyttää 60 vuotta. Koko 2013 käytetään merkkipäivän juhlintaan. ISIC-kortti sai alkunsa vuonna 1953 Kööpenhaminassa, Tanskassa, innovatiivis... Lue lisää
 • tammi18

  Past, Present & Future Creative Student Competition - voit matka Kööpenhaminaan

  UPDATE: Kilpailu on päättynyt. Nyt on aika äänestää voittajaa ISICin kotisivuilla tai ISICin Facebookissa. Äänestys päättyy 15.4.  

  Opiskelijaelämää ISICin tahtiin Juhlavuoden kunniaksi ISIC haluaa kuulla opiskelijoiden mielipiteitä: mitä tulevaisuus tuo tullessaan ISICille?

  Lue ISIC-kortin histo... Lue lisää
 • tammi18

  60 Great ISIC Experiences -valokuvakilpailu

  UPDATE: Kilpailu on päättynyt. Nyt on aika äänestää voittajaa ISICin kotisivuilla tai ISICin Facebookissa. Äänestys päättyy 15.4.  

  Lähetä kuvia ja voita Nähdäkseen millaista opiskelijaelämä on nyt, 60 vuotta ISIC-kortin syntymän jälkeen, ISIC on avannut 60 Great ISIC Experiences -kilpailun. Lähetä ISICille kuva, joka kiteyttää opiskelijael... Lue lisää
 • tammi16

  Autonvuokra USA:ssa ja Kanadassa

  Autonvuokra USA:ssa ja Kanadassa KILROYn kautta saavat nuoretkin kuljettajat ja kaveriporukat vuokrattua auton hyvin ehdoin Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

  Lue lisää auton vuokraamisesta Pohjois-Amerikassa tai ota yhteyttä KILROYn matkamyyjiin.

  Autonvuokraehdot Rajattomat kilometrit USA:ssa ja Kanadassa. Alaikäraja  21 vuotta. Nuoren k... Lue lisää
 • tammi09

  Alaska - yöttömiä öitä ja liekehtiviä taivaita

  Alaska Karhuja, kalajokia ja rauhaa. Tosin sitä vähemmän rauhaa mitä enemmän karhuja. Alaska kutsuu karhujen karjahteluilla ja pöllöjen huhuilulla. Yhdysvaltojen suurin osavaltio kertoo kiehtovan karua tarinaa; vuolaasti tarttunut kultakuume, tutkimattomat ikimetsät ja kesyttämättömät joet.

  Kesäisin aurinko ei laske, yöttömän yön valaistessa ympärivuorokaut... Lue lisää
 • tammi09

  Icelandair - Reykjavikin kautta maailmalle

  Islanti on paikka, jossa kauniissa ulkoilumaisemissa asuvat ihmiset haluavat vierailla. Mihin suuntaan päätään kääntääkään, ei voi kuin hämmästellä saaren kauneutta. Islanti on etenkin vaeltajan paratiisi, paikka jossa sielu vaihtaa vapaalle.

  Lue lisää Islannista ja lähde elämäsi seikkailulle.

  Miksi Icelandair Lennettä... Lue lisää
Ota yhteyttä