• marras16

  KILROYn Top 10 -seikkailumatkat

  Näille kannattaa lähteä KILROYn TOP 10 -seikkailumatkat ovat monipuolisen kirjava joukko, josta jokaiselle löytyy jotakin. On aktiivista meininkiä ja adrenaliinia. On chillailua, lötköttelyä ja kulttuuria. On luontoa maalla ja meressä. Ja mikä kaikkein parasta, seikkailumatkoja löytyy ympäri maailmaa.

  Tutustu matkoihin ja lähde maailmalle.


  Eikö sopivaa seikkailumatkaa löytynyt? Tutustu seikkailumatkoihimme tai ota yhteyttä KILROYn matkamyyjiin.

 • marras16

  Machu Picchu ja Inca Trail

  Inkat - auringon lapset Inkojen pääasiallinen palvonnan kohde oli Inti, auringon jumala, jonka jälkeläisinä inkat itseään pitivät. Hänen nimissään inkat loivat itselleen majesteettisen vuoristovaltakunnan Andeille. Parhaimmillaan inkojen hallinnoima alue kulki Ecuadorista Perun ja Bolivian halki aina Chilen eteläosiin asti.

  Machu Picchu Vaikka inkojen pääk... Lue lisää
 • marras16

  Mayojen aurinko


  Mayat Mayaintiaanit ovat Meksikon eteläosien ja Keski-Amerikan pohjoisosien valloittajakansa, jonka historian siivet havisevat 3000 vuoden takaa. Mayat ovat jättäneet jälkeen useita rauniokaupunkeja, ja myyttejä maailman kiertokulusta. Viimeisin näistä pitkänlaskunkierroista, 13. baktun, päättyy 21.12.2012, jonka jälkeen alkaa uusi 144 000 päivää kestävä sykli.

  Maailman s... Lue lisää
 • marras16

  Myytti El Doradosta

  El Dorado ja Amazonin sademetsä Espanjalaisten konkistadorien 1530-luvulta lähtien etsimä kultainen kaupunki. Etsintä on jatkunut satojen vuosien ajan, tuloksetta. Myytti sai alkunsa kun konkistadori de Quesada löysi muiscan päällikkökuntien liiton. Yksi liiton tärkeimmistä rituaaleista oli kultapölyn ripottelu heimon uuden päällikön ylle. El Dorado tarkoittikin alkujaan "kultami... Lue lisää
 • marras14

  Rekkareissulla Afrikassa – Kairosta Kapkaupunkiin

  By Tuomas
  Koe Kalaharin autiomaan yllä tuikkiva tähtitaivas, tarkkaile vuoristogorilloja niiden luontaisessa elinympäristössä, surffaa Namibian hiekkadyyneillä, pogoa masai-heimon sotureiden kanssa ja vietä aikaa Niilin varrella krokotiilien syöttinä.

  Overlanding Overlanding-konsepti keksittiin kukkaiskansan aikaan 60-luvulla, jolloin hankalaa maa... Lue lisää
 • marras09

  Risteilyt maailman ääriin

  By Silja
  Lisää reissuusi hieman luksusta ja lähde risteilylle
  Risteilytarjontaan kuuluu pysäyttäviä maisemia Alaskassa ja Havaijilla, eksoottisia satamia Australiassa, Etelä-Amerikassa ja Meksikossa sekä trooppisia paratiisisaaria Karibialla. Risteily on vaivaton tapa matkailla Välimeren ja Aasian kulttuurikohteissa sekä historiallisissa satamissa. Risteilyllä voit m... Lue lisää
 • marras05

  KILROY-lippu

  Mikä ihmeen KILROY-lippu? KILROY-lippu on parasta mahdollista mitä opiskelijat ja nuoret voivat saada. KILROY-liput ovat joustavia erikoishintaisia ja -ehtoisia lentolippuja, joita on saatavilla lähes kaikilta maailman lentoyhtiöiltä.

  KILROY-lipun edut voimassa 12 kuukautta lähtöpäivästä joustavasti muutettavat matkareitit ja -päivät vapaasti yhdisteltävät reittipätkät edullisem... Lue lisää
 • marras05

  Surf Academy Australiassa

  Opi surffausta ja sen opettamista Surffaus ei ole pelkkä urheilulaji, se on elämäntapa. KILROY ja Mojosurf Australiassa tietävät kaikki parhaat spotit ja voivat tarjota kattavat paketit aalloilla tasapainottelun taiteeseen. Opi surffaamaan, tai opettamaan muita Australiassa - Mojosurffin Surf Academy -leirillä.

  Mojosurf Surf Academy Mojosurffin Surf Academy... Lue lisää
 • marras01

  Namibia - pysäyttävien aavikko- ja vuorimaisemien maa

  Namibia on yksi kauneimmista Afrikan maista sen upean rannikon, luonnonpuistojen ja kaupunkikulttuurin vuoksi. Kuvattavaa riittää norsulaumoista aina metsästäviin leijoniin. Rannikon aalloilla surffaajat ja rantalomasta haaveilevat saavat etsimänsä relausolosuhteet.

  Jäätävää autiomaata Yksi Namibian jähmett... Lue lisää
Ota yhteyttä