• heinä11

  Surffikurssit Australiassa

  Surffaus ei ole mitä tahansa urheilua -  se on elämäntyyli. KILROY ja Mojosurf vievät sinut parhaille aalloille ja samalla opit pro-surffareilta parhaimmat kikat! Opettele surffaamaan Australiassa - Mojosurf Surf Academy.  

  Mojosurf Surf Academy on täydellinen kaikille aloittelijoille ja surffauksesta kiinnostuneille. Surf Campilla keskitytään teknisten taitojen hiomiseen, kokemukseen, totutellaan aaltoihin, mereen sekä lautaan ja olemaan tietoisempia tästä ympäristöstä. Tulet haastamaan itsesi ja taitosi kasvavat Surf Campilla aloittelijasta kokeneeksi surffariksi.


  Aikaa toki riittää hyvin myös rannalle, bilettämiseen, samanhenkisten reppureissaajien kanssa hengaamiseen tai Australian eri osien tutkimisen. Tuntuuko yhden tai kolmen kuukauden kurssi liian pitkältä? Valikoimastamme löytyy myös lyhyempiä surffikursseja. Lisätietoa saat... Lue lisää
 • heinä02

  Sukeltaminen eksoottisissa kohteissa

  Sukellus kalojen maailmaan on avartava kokemus ja antaa matkallesi aivan uudenlaiset puitteet. Sukelluskurssin voi suorittaa myös Suomessa, mutta ulkomailla sen suorittaminen on usein halvempaa ja - vesi turkoosimpaa!

  Aluksi lajiin tutustuu hiljalleen ja mietiskelee onko se Sinulle sopiva, useimmiten ensi kokeilua seuraa totaallinen "suke... Lue lisää
Ota yhteyttä