• loka26

  Vapaaehtoistyötä Afrikassa pingviinien parissa

  Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä ja päästä auttamaan Etelä-Afrikan pingviinejä? Nyt voit oppia lisää näistä kiehtovista linnuista ja tehdä tiivistä yhteistyötä tämän uhanalaisen lajin parissa.
  Kapkaupunkia ympäröivät meret ovat valitettavasti erittäin alttiita öljypäästöille, mikä on uhanalaisten lintujen, kuten rannikoilla elävien Afrikanpingviinien kannalta erittäin huono asia. Saasteen ja ilmastonmuutoksen takia pingviinit ovat yhä herkempiä, joten ilman ihmisen apua ne todennäköisesti kuolisivat sukupuuttoon.

  Tässä projektissa tulet ottamaan osaa niin luonnon, Afrikanpingviinien, kuin muiden merilintujen auttamiseen.  Vapaaehtoisen työntekijän tehtäviin kuuluu lintujen peseminen puhtaaksi öljystä sekä niiden ruokkiminen ja jätösten korjaaminen.

  Järjestö on perustettu vuonna 1968, ja se hoitaa nykyää... Lue lisää
 • loka24

  KILROY 20-vee Facebook skaban voittajat ovat tässä!

  Voittajat on nyt arvottu ja KILROYn synttäriväki toivottaa heille oikein paljon onnea! KILROY 20 -vee skabassamme oli mahdollista voittaa lennot kahdelle Eurooppaan tai kaukomaille. Kisaan pystyi osallistumaan 16.9.-16.10.2011 Faceebookissa.

  Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

  Yhdet vapaavalintaiset... Lue lisää
 • loka19

  Koe jotain aivan erilaista - vapaaehtoistyö valkohaiden parissa

  Kohtaa pelätyt valkohait tässä ainutlaatuisessa projektissa, jossa pääset työskentelemään vapaaehtoisena valkohaiden parissa. Tutustu näihin merien ylväisiin eläimiin ja näe valkohai Kapkaupungin kauniissa maisemissa sen luonnollisessa ympäristössä.  

  Vapaaehtoiset auttavat tutkimaan esimerkiksi haiden elintapoja... Lue lisää
 • loka11

  Lotan seikkailumatka Tansaniassa

  Lotta työskentelee KILROYn Tukholman toimistolla ja oli vähän aikaa sitten seikkailemassa Afrikassa. Lotan matka kävi Kenian Nairobista Tansaniaan. Reissullaan hän näki elefantteja lähietäisyydeltä, virtahepoja, lintuja ja flamingojen vaaleanpunaisen meren Lake Manyaran rannoilla. Mitähän "Tuskeri" mahtaa olla tai miten pelottavaa on nukkua teltassa vill... Lue lisää
 • loka06

  KILROY 20-vee myymäläkisan voittajat ovat tässä!

  Arvonta on nyt suoritettu ja KILROYn synttäriväki toivottaa oikein paljon onnea ja hyviä reissuja kaikille voittajille! Myymäläkisassamme oli jaossa vaikka millaista seikkailumatkaa surffikursseista vapaaehtoistöihin Austraaliaan tai Uuteen-Seelantiin. Kisaan pystyi osallistumaan (ke-pe) 21.9-23.9 puhelimitse tai myymälässä täyttämäll... Lue lisää
 • loka01

  Sri Lanka - uusi viisumimääräys

  1.1.2012 alkaen vaaditaan Sri Lankaan saapuvilta matkustajilta sähköinen matkustuslupa (ETA). Suosittelemme ETA-anomuksen tekemistä hyvissä ajoin ennen lähtöä, mutta sen saa myös hankittua maahan saavuttaessa.

  Matkustuslupa on maksullinen.

  Sri Lankaan saapuvilla matkustajilla tulee olla mukana seuraavat dokumentit:        Passi (voimassao... Lue lisää
Ota yhteyttä