• syys23

  Ensimmäinen kerta huipulla - kiipesin Kilimanjarolle

  Kilimanjaro on Afrikan korkein vuori, joka kohoaa huimat 5895 m merenpinnan yläpuolelle. Sen huipulle kiipeäminen on upea kokemus ja vuorella on kuusi virallista vaellusreittiä. Maria päätti tehdä sen ja vaikka hän ei ollut erityisen hyvässä kunnossa eikä hänellä ollut aiempaa kokemusta korkeista paikoista, hän onnistui kiipeämään huipulle. Lue hänen kokemuksistaan Kilimanjarolla. "Tämän vuoden huhtikuussa päätimme ystäväni kanssa matkustaa Tansaniaan heinäkuussa. Toukokuussa aloin ajattelemaan 'Nyt kun kerran menemme sinne, voisin saman tien kokeilla Kilimanjarolle kiipeämistä'.

  Varasimme Machame -reittiä pitkin kulkevan kahdeksan päivän reissun. Koska olen suunnilleen yhtä hyvässä kunnossa kuin 85-vuotias, päätin alkaa lenkkeillä vähintään kolme kertaa viikossa. Niin ei tietenkään käynyt, joten k... Lue lisää
 • syys02

  Qatar Airways - uusia etuja opiskelijoille

  KILROY tarjoaa opiskelijoille joustavaehtoisen KILROY lipun nyt myös korkeatasoisen Qatar Airwaysin lennoille! Erikoisetuina meno- tai paluumatkalla voit pysähtyä Dohassa, Qatarissa sekä saat viedä mukanasi 30 kg matkatavaraa!

  KILROY lipulla pääset mm. seuraaviin Qatar Airwaysin kohteisiin:

  Bahrain, Bali, Colombo, Ho Ch... Lue lisää
Ota yhteyttä