• heinä28

  Nopein reitti Australiaan

  Nyt voit matkustaa mukavasti suorin lennoin Finnairin Aasian kohteisiin ja jatkaa siitä nopeasti ja helposti yhdellä koneenvaihdolla Australiaan.

  Voit myös halutessasi pysähtyä meno- tai paluusuunnassa Finnairin Aasian kohteissa Bangkokissa, Hongkongissa tai Singaporessa. Esimerkiksi mennessä voit viettää muutaman yön Singaporessa ja paluussa Bangkokissa!

  Finnairin joustavaehtoisella nuoriso- ja opiskelijahinnalla pääset mm. seuraaviin kohteisiin Australiassa: Adelaide Brisbane Cairns Darwin Melbourne Perth Sydney Voit matkustaa myös pelkästään yhteen suuntaan. Menopaluulippu on muutoskelpoinen ja sillä voit olla perillä vaikka vuoden.

  Nuoriso- ja opiskelijahinnat ovat myynnissä vain alle 26-vuotiaille tai alle 31-vuotiaille opiskelijoille. ISIC- tai IYTC-kortti tarvitaan.

  Working Holiday Australiassa Jos olet ... Lue lisää
 • heinä22

  Bussipassilla Laosissa ja Pohjois-Thaimaassa - Stray Asia

  Stray Asian matkassa pääset paikkoihin, mitä et kartalta edes löydä!

  KILROYn hop-on-hop-off-bussipasseilla kanssa reissaat vaivattomasti Laosissa sekä Pohjois-Thaimaassa.

  Valittavana on 13 erilaista bussipassia. Bussipassit ovat voimassa 12 kuukautta, joten voit pysähtyä matkan varrella pid... Lue lisää
 • heinä18

  Working Holiday - välivuosi Australiassa

  Working Holiday -viisumin turvin matkustaminen on lyömätön tapa viettää välivuotta työskennellen ja matkaillen ja tutustua todelliseen Australiaan tai Uuteen-Seelantiin.

  Australiassa voit työskennellä saman työnantajan palveluksessa korkeintaan kuusi kuukautta esim. asiakaspalvelutehtävissä ravintoloissa, kaupoissa tai baareissa tai t... Lue lisää
Ota yhteyttä