• marras23

  Black Friday - Ale, ale, ale!

  Näissä hinnoissa ei ole enää mitään tolkkua! Nyt jos koskaan on aika buukata se unelmien reissu, palkita itse itsensä täydellisellä joululahjalla ja hankkia täydellinen kannustin odottamaan ensi vuodelle. Mutta toimi nopeasti, alehinnat haihtuvat tomuna ilmaan viikossa!

  Tällä sivulla näkyvät hinnat ovat normaalihintoja, joten nappaa laskin käteen, jos päässälaskut eivät ole vahvin lajisi. Tarjoushintaiset varaukset teet ottamalla yhteyttä unelmanikkareihimme!

  Myös muista kuin tähän poimituista seikkailuista on saatavilla kunnon alennuksia: jos siis olet suunnittelemassa matkaa vielä tämän vuoden puolelle tai ensi vuoden alkuun, ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy josko tarjouksia löytyisi juuri sieltä sinun unelmakohteestasi. Ja sitten itse asiaan...  70% alennusta valituista seikkailuista Australiassa Jos Australia kutkuttaa mie... Lue lisää
 • marras21

  Mikä näistä 10 reissaajatyypistä olet?

  Kuinka monta reissaajatyyppiä olet bongannut omilla matkoillasi? Niinpä. Aika monta! Kun asiaan kiinnittää huomiota, tietyt stereotypiat nousevat esiin– mikä seuraavista reissaajatyypeistä itse olet?

  Matkustaminen avartaa maailmaa ja ajattelumallejasi, mutta hostelleissa ihmettelet myös reissaajien monenmoista kirjoa. Samalla opit asian jos toisenkin ... Lue lisää
 • marras06

  Surffia ja vapaaehtoistöitä Etelä-Afrikassa


  Tämä vapaaehtoistyöprojekti on täydellinen joululahja niin sinulle itsellesi kuin yhdelle townshipin lapsellekin. Anna itsellesi ja jollekulle toiselle ikimuistoisia kokemuksia ja mahdollisuus tehdä jotakin ainutlaatuista. Surffia, villieläinten suojelua ja hyvää mieltä townshipin lapsille!

  Adventure Surf Clubissa tuet l... Lue lisää
 • marras03

  5 kokemusta, joita ei kannata skipata Etelä-Amerikan reissulla

  Toiveissa reissu Etelä-Amerikkaan? Kokosimme 5 must-kohdetta, joita ei kannata ohittaa, jos olet matkaamassa tuolle puolen palloa. Paikat ovat monelle tutut nimeltä, mutta joko tiedät niistä huikeista seikkailuista, jotka vievät sinut näiden ällistyttävien maisemien äärelle? Seikkailumatkat tekevät reissustasi taatusti eeppisemmän k... Lue lisää
 • marras03

  Seuraa Perun & Galapagossaarten seikkailua KILROYn reissujengin matkassa

  Lähetämme kansainvälisen reissuporukan todelliselle seikkailulle Ecuadoriin ja Peruun. Lähde mukaan seuraamaan, miltä matkan teko näyttää ensin ainutlaatuisilla Galapagossaarilla ja sitten historiallisten Machu Picchun maisemissa. Jos tämä ei inspiroi oman reissun suunnitteluun, niin ei sitten mikään! 


  ... Lue lisää
 • marras02

  Seikkailujen seikkailu: Lares Trek -vaellus Macchu Picchulle

  Valmiina seuraavaan seikkailuusi? Onko toivelistallasi jotakin aikaisemmista reissuistasi poikkeavaa, jotakin henkeäsalpaavaa ja jännittävää? Meillä saattaa olla juuri passeli reissu sinulle. Kerää lähtövalmiiksi rinkka, paras kamerasi ja uskolliset vaelluskenkäsi. Buukkaa sitten lennot ja olet kutakuinkin valmis lähtemään tälle uskomat... Lue lisää
 • marras02

  Miksi Galapagossaarten pitäisi olla bucket listillasi

  Jos Galapagossaaret eivät vielä ole bucket listillasi, niin ne taatusti nousevat kärkikahinoihin, kun olet lukenut tästä uskomattomasta saarihyppelystä! Saarten asema yhtenä maailman huikeimpana luontokohteena on vain yksi syy, miksi niiden pitäisi olla tulevaisuuden kohteidesi listalla.

  Galapagossaarten ihmisten elämä, uskoma... Lue lisää
 • marras02

  Kesätöissä USA:ssa - Iidan kokemus

  Leiriohjaajana saat ensin koulutuksen työtehtäviisi ja kohta oletkin jo viettämässä ikimuistoista kesää amerikkalaislasten kanssa. Leirejä ja työtehtäviä on monenlaisia, joten jokaisen omille erityistaidoille on käyttöä.

  Jos haluat mielekkään kesätyön, jonka aikana opit uusia taitoja ja parannat kielitaitoasi, saattaa leiriohjaajan pesti olla vastaus toiv... Lue lisää
 • marras01

  Opi espanjaa Quitossa & tee vapaaehtoistöitä Galapagossaarilla

  Oletko avoin ja haluat haastaa itsesi peruslomamatkaa mielenkiintoisempiin kuvioihin? Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, on tämä reissukombo juuri oikea valinta sinulle: yhdistä Ecuadorin reissuusi espanjan opiskelua ja vapaaehtoistöitä, kaupunkiseikkailuja ja ainutlaatuisesta luonnosta nauttimista. 
  <... Lue lisää
 • loka11

  Joogaa Intiassa

  Lähde reissuun, jolla kroppa kiittää ja mieli lepää. Samalla opit lisää joogan filosofiasta, meditaatiosta ja elämäntavasta.

  Mikä olisikaan parempi kohdealue joogamatkoille kuin upea Aasia? Retriiteillä keskitymme joogaamaan aurinkoisissa Intiassa, jossa tämän lisäksi jää aikaa tutustua uniikkiin ympäristöön.

  Kaikki joogamatkamme sopivat kaiken tasoisille joogaaji... Lue lisää
Ota yhteyttä