• maalis09

  Esittelyssä: Etelä-Amerikka ja Afrikka

  By Olli
   

  1. Etelä-Amerikka - Valkoisia hiekkarantoja ja kaupungin vilskettä  
  Täällä voit kävellä katuja pitkin samban tahtiin, käydä katsomassa paikallista jalkapalloa, levätä rannalla tai nauttia paikallisesta ruuasta. Lähde seikkailumatkalle kokemaan Buenos Airesin kaupungin pienet kiemurtelevat kadut, silmiä salpaavat Iguassun putoukset ja katsomaan tanssivia ihmisiä sambakarnevaaleilla.    

  2. Vaihtoehto Etelä-Amerikassa reissaamiselle: Varaa lentopassi Tutustu kolmeen eri kaupunkiin samalla reissulla. 

  Helsinki - Buenos Aires - Santiago De Chile - Rio De Janeiro - Helsinki yhteensä alk. 1384EUR. Tarkemmat lentotiedot saat selville matka-asiantuntijoiltamme. 

   

  3. Afrikka - Savannin huumaa ja sademetsien ääniä Afrikan matkalla voit kokea kaikkea trendikkäistä suurkau... Lue lisää
 • maalis05

  5 ainutlaatuista kokemusta Afrikassa

  Afrikka on valtava manner, joka tarjoaa kokemuksia jotakuinkin joka lähtöön. Jos matkakuume polttelee rinnassa, niin ota ihmeessä Afrikka mukaan reissukohteiden harkintalistalle ja lähde seikkailemaan, näkemään, kuulemaan ja ihmettelemään; lähde ja hanki ikimuistoisia kokemuksia Afrikasta!

  1. Väliaikainen koti villieläinten naapurina Jo... Lue lisää
 • helmi19

  Reissukokemus: Etelä-Amerikka

  Kuka, mitäh, häh? Aina seikkailuun valmis Sami oli osa meidän kansainvälistä reissuporukkaa, jonka lähetimme viime vuoden lopulla ihmettelemään Ecuadorin ja Perun maisemia. Instagram paukkui huikeista kuvista ja tarinoista, kun Sami raportoi kuulumisiaan matkan varrelta. Tässä vielä pikahaastis Samin kokemuksista lämmittämään mieltä ja tuomaan valoa Suomen pimeä... Lue lisää
 • helmi01

  Pohjois-Amerikan road trip porukalla

  Valmiina eeppiseen road trippiin Pohjois-Amerikassa? Miten olisi maantieseikkailu, jossa ainoa hommasi on nauttia menosta sillä välin, kun joku toinen hoitaa navigoinnin ja pitää huolta, että tankissa riittää menovettä? Selaa alta 4 huikeaa Pohjois-Amerikan road trip -vaihtoehtoa, pakkaa rinkka ja lähde ja tutustu uusiin seikkailukavereihisi!
  <... Lue lisää
 • tammi31

  Aurinkoa pimeyteen!

  Vuoden vaihde juhlittu ja arki koittanut? No niinpä tietenkin. Kun kynttilät eivät enää riitä lisävalona, on aika suunnitella aurinkoa ankeuteen: buukkaa itsesi Dohan kautta Etelä-Afrikkaan ja Thaimaan kautta Vietnamiin!

  Tällä reissulla otat vauhtia Dohasta ja seikkailet sitten Kapkaupungissa: ensin kävellen kaupungilla ja sitten surffaten aaloilla. Afrikast... Lue lisää
 • marras23

  Black Friday - Ale, ale, ale!

  Näissä hinnoissa ei ole enää mitään tolkkua! Nyt jos koskaan on aika buukata se unelmien reissu, palkita itse itsensä täydellisellä joululahjalla ja hankkia täydellinen kannustin odottamaan ensi vuodelle. Mutta toimi nopeasti, alehinnat haihtuvat tomuna ilmaan viikossa!

  Tällä sivulla näkyvät hinnat ovat normaalihintoja, joten nappaa laskin käteen, jos päässälaskut eivä... Lue lisää
 • marras21

  Mikä näistä 10 reissaajatyypistä olet?

  Kuinka monta reissaajatyyppiä olet bongannut omilla matkoillasi? Niinpä. Aika monta! Kun asiaan kiinnittää huomiota, tietyt stereotypiat nousevat esiin– mikä seuraavista reissaajatyypeistä itse olet?

  Matkustaminen avartaa maailmaa ja ajattelumallejasi, mutta hostelleissa ihmettelet myös reissaajien monenmoista kirjoa. Samalla opit asian jos toisenkin ... Lue lisää
 • marras06

  Surffia ja vapaaehtoistöitä Etelä-Afrikassa


  Tämä vapaaehtoistyöprojekti on täydellinen joululahja niin sinulle itsellesi kuin yhdelle townshipin lapsellekin. Anna itsellesi ja jollekulle toiselle ikimuistoisia kokemuksia ja mahdollisuus tehdä jotakin ainutlaatuista. Surffia, villieläinten suojelua ja hyvää mieltä townshipin lapsille!

  Adventure Surf Clubissa tuet l... Lue lisää
 • marras03

  5 kokemusta, joita ei kannata skipata Etelä-Amerikan reissulla

  Toiveissa reissu Etelä-Amerikkaan? Kokosimme 5 must-kohdetta, joita ei kannata ohittaa, jos olet matkaamassa tuolle puolen palloa. Paikat ovat monelle tutut nimeltä, mutta joko tiedät niistä huikeista seikkailuista, jotka vievät sinut näiden ällistyttävien maisemien äärelle? Seikkailumatkat tekevät reissustasi taatusti eeppisemmän k... Lue lisää
 • marras03

  Seuraa Perun & Galapagossaarten seikkailua KILROYn reissujengin matkassa

  Lähetämme kansainvälisen reissuporukan todelliselle seikkailulle Ecuadoriin ja Peruun. Lähde mukaan seuraamaan, miltä matkan teko näyttää ensin ainutlaatuisilla Galapagossaarilla ja sitten historiallisten Machu Picchun maisemissa. Jos tämä ei inspiroi oman reissun suunnitteluun, niin ei sitten mikään! 


  ... Lue lisää
Ota yhteyttä