• loka11

  Joogaa Intiassa

  Lähde reissuun, jolla kroppa kiittää ja mieli lepää. Samalla opit lisää joogan filosofiasta, meditaatiosta ja elämäntavasta.

  Mikä olisikaan parempi kohdealue joogamatkoille kuin upea Aasia? Retriiteillä keskitymme joogaamaan aurinkoisissa Intiassa, jossa tämän lisäksi jää aikaa tutustua uniikkiin ympäristöön.

  Kaikki joogamatkamme sopivat kaiken tasoisille joogaajille, aloittelijoista kokeneimpiinkin! Vahvista mieltä ja kehoa näillä hyvän olon matkoilla, ja sukella samalla Intian uniikkiin kulttuuriin.

  Joogaa Intiassa Tuhansia vuosia vanhat perinteet, Himalajan lumihuippuiset vuoret, joogaajien rantaparatiisit, ympärillä olevien värien kirjo ja kaikkia aisteja kutkuttavat mausteet vievät reissunaisen ja -miehen mennessään! Täällä joogamaan päästään Varanasin ja Rishikeshin kaupungeissa, joissa valittavana on eripituisia ja -asteisia joogamatkoja... Lue lisää
 • loka09

  Qatar Airwaysilta joustavien ehtojen lentoja Thaimaahan

  Erityisesti kun edessä on pitkä lento, kannattaa kiinnittää huomiota matkanteon mukavuuteen. Lentoja valitessa kannattaa miettiä myös lentoaikoja ja matkatavaroiden määriä. Mutta ehkä kuitenkin se kaikkein tärkein on lippujen joustavuus: mitä jos haluatkin muuttaa suunnitelmia kesken kaiken? Qatar Airwaysin opiskelija- ja nuorisoliput tarjoa... Lue lisää
 • loka09

  Seikkaile Thaimaassa Julian ja KILROYn matkassa!

  Next up: hieman erilainen Thaimaan kokemus! Lähetämme kansainvälisen vloggariporukan matkaan reilun viikon mittaiselle seikkailulle, jossa Suomea edustaa vloggari Julia Ahonen.

  Mistä? Bangkokista
  Minne? Koh Samuiin
  Reissun kesto: 1 viikko
  Matkan ohjelma Matka alkaa Bangkokissa, jossa porukka tapa... Lue lisää
 • loka08

  5 kohdan aktiviteettiopas Thaimaahan

  Thaimaa on kiistatta yksi parhaista mahdollisista valinnoista, jonk avoit tehdä, kun kriteereinäsi ovat aurinko, aktiviteettien kirjo, kaunis luonto, maistuva ruoka, hiekkarantojen valikoima ja matkustamisen helppous.

  Thaimaa vetää turisteja puoleensa tasaisella tahdilla, erityisesti sesonkiaikaan joulukuusta huhtikuuhun, jolloin porukka ... Lue lisää
 • loka06

  Pohjois-Thaimaan upea vaellusreissu

  Thaimaata voi kuvailla monin sanoin, mutta yksi osuvimmista on ehdottomasti kaunis! Jos luonto on sinun juttusi, paina tämä vaellusreissu mieleen! 

  Erityisesti Chiang Main alue on kuuluisa komeista trekkausreiteistään. Pohjois-Thaimaa tarjoilee reissaajalle mielettömiä, vihreitä maisemia vastapainoksi etelän hiekkarannoille. Yksi suosikkireiteis... Lue lisää
 • loka04

  5 vapaaehtoisprojektia Thaimaassa

  Hanki reissuusi lisäväriä ja anna aikaasi yhteisöissä, joissa kaivataan lisäkäsiä lasten, luonnon ja eläinten parissa. Vapaaehtoistöissä Thaimaassa pääset hieman pintaa syvemmälle thai-kulttuuriin ja annat takaisin työpanoksellasi tälle upealle maalle ja sen ystävälliselle kansalle, joka tekee reissuelämän makoisaksi.

  Teemme yhteistyötä vain lu... Lue lisää
 • loka01

  12 syytä jättää Thaimaa välistä

  Thaimaa on yksi reppureissaajien ja muiden budjettimatkailijoiden suosituimmista kohteista. Thaimaassa reissaaminen on helppoa ja halpaa – sen maine ja suosio on siis täysin ansaittua. Miksi ihmeessä sitten ohjeistaisimme ketään välttelemään sitä? Lue eteenpäin ja ota selkoa tästä sekoilusta. 

  1. Aivan liikaa biitsejä

  Thaimaassa on kiistäm... Lue lisää
 • syys12

  10 syytä miksi matkustelu pilaa elämäsi

  Matkustelu on luultavasti maailman mahtavin asia. Riemu uudesta matkasta, kihelmöinti mahassa reissusuunnitelmien äärellä ja hinku päästä kokemaan jotain uutta – tiedät varmasti, mistä puhutaan. Mikä voisikaan olla parempaa, kun lähtöpäivä on käsillä ja kaikki seikkailut vielä edessä! Miksi matkustelu siis pilaa elämäsi? Anna, kun kerromme.... Lue lisää
 • syys11

  Seuraa ensikertalaisen road trippiä Australiassa

  Unohda tavanomaiset, ne kaikkien tuntemat nähtävyydet, ja lähde Australian keskivaiheille Pohjoisterritorion ja Etelä-Australian osavaltion alueille. Älä kuvittelekaan, että olet kokenut todellisen Australian, jos olet vieraillut "vain" itärannikolla – niin upea kuin itärannikko onkaan...

  Viiniviljelmiä, erämaata, ... Lue lisää
 • syys11

  Unohtumattomia seikkailuja Australian takamailla

  Jos haaveissasi on ikimuistoisten hetkien viettäminen maapallon toisella puolella on Australian seikkailumatkat juurikin oikea valinta seuraavan reissusi aktiviteettilistalle. Ja kun toimit buukkauksien kanssa ripeästi, saat reissusi vieläpä alennettuun hintaan!

  Mikään ei ole niin vapauttavaa kuin arjen taakse jätt... Lue lisää
Ota yhteyttä