Henni

Henni Uuden-Seelannin puutereilla.
F  

Nimi
Henni

Titteli
Travel Advisor

Matkamyymälä
Helsinki

Puhelin
(09) 680 78 200

Email >>

Henni on spontaani maailmanmatkaaja ja auttaa mielellään uusia reissaajia matkan suunnittelussa! Hennin löydät Helsingin toimistoltamme.

Millainen olet reissaajana?

Tykkään matkustaa kaverin kanssa, mutta myös yksin, sillä yksin reissatessa tutustuu herkemmin ihmisiin. Olen avoin (lähes aina) kaikelle uudelle. Tykkään myös suunnitella reissua jonkin verran etukäteen, mutta reissussa olen melko spontaani, joten suunnitelmat myös muuttuvat!

Mikä saa sinut matkustamaan?

Palava halu nähdä maailmaa, tavata uusia ihmisiä ja kerätä upeita kokemuksia, joita voi sitten vanhana kiikkustuolissa muistella. Ja tietenkin surffaus.

Miten matkustaminen on muuttanut sinua henkilönä?

Ehdottomasti avartanut katsetta ja saanut tajuamaan, kuinka onnekkaita me suomalaiset olemme, koska kaikilla ei ole samanlaisia mahdollisuuksia päästä reissaamaan. Olen myös saanut paljon rohkeutta ja itsevarmuutta reissuilla.

Millainen on unelmamatkasi?

Varmaan jokin maailmanympärimatka, jolla pääsisi surffaamaan moneen eri paikkaan ympäri maailmaa, erityisesti tropiikkiin, lämpimiin ja kirkkaisiin vesiin! Siihen haluaisin ehdottomasti yhdistää Etelä-Amerikan ja Galapagossaaret kauniin luonnon vuoksi! Tyynenvaltameren saarien, kuten Tahitin ja Tongan yhdistäminen matkaan olisi myös ehdoton. Sieltä voisi sitten jatkaa Uuteen-Seelantiin ja Australiaan, ja upean Indonesian kautta kotiin.

Mikä on seuraava matkasi?

Hmm, seuraava reissu saattaa olla vaikkapa Portugaliin surffaamaan, who knows!

Olet innokas surffari, mikä surffaamisessa kiehtoo?

Se on vain niin siistiä, se fiilis, kun saa aallon. Ei sitä pysty sanoin kuvailemaan! Siisteintä on, kun saa hyvän aallon. Yksikin kunnon aalto saa hymyn huulille. 

Miksi surffaamista pitäisi kokeilla?

Koska surffatessa unohtaa kaiken muun ja keskittyy ainoastaan siihen hetkeen. Kaikki stressi ja huolet katoavat, kun saa aallon.

Kerro vielä joku muisto reissuilta?

Niitä on niin monia! Viime syksynä Indonesiassa, Jaavalla Batu Karasissa sain elämäni pisimmän aallon, ja se oli käsittämättömän upea kokemus! Samassa paikassa näin myös ison merikilpikonnan istuessani lineupissa odottaessani aaltoja.

Tsekkaa Hennin Top 3 surffimatkaa:

Kysy lisää reissuvinkkejä ja varaa matka Henniltä
Ota yhteyttä
Suosikki
Ota yhteyttä