Selaa kaikkia seikkailuja

Working holiday Kanadassa

 • Working holiday Kanadassa - Valmiina rinteisiin?
  Working holiday Kanadassa - Valmiina rinteisiin?
 • Working holiday - Tee töitä ja laske vapaa-ajalla Whistlerissä tai Banffissa!
  Working holiday - Tee töitä ja laske vapaa-ajalla Whistlerissä tai Banffissa!
 • Kanadan Working Holiday -diiliin kuuluu hiihtokeskustöiden lisäksi vapaa-aikaa rinteissä
  Kanadan Working Holiday -diiliin kuuluu hiihtokeskustöiden lisäksi vapaa-aikaa rinteissä
 • Ei hullummat maisemat työskentelylle!!
  Ei hullummat maisemat työskentelylle!!
 • Working Holiday -viisumi mahdollistaa töiden lisäksi reissaamisen Kanadassa
  Working Holiday -viisumi mahdollistaa töiden lisäksi reissaamisen Kanadassa
 • ...joten lähde ihmeessä vaeltamaan vuoristoon
  ...joten lähde ihmeessä vaeltamaan vuoristoon
 • ...ja ota selvää, miltä kanadalainen kaupunkielämä näyttää
  ...ja ota selvää, miltä kanadalainen kaupunkielämä näyttää
 • Tutustu mahtavaa työporukkaan huikeissa puitteissa
  Tutustu mahtavaa työporukkaan huikeissa puitteissa
 • ...ja NAUTI valkoisista maisemista! Working Holiday - here we go!
  ...ja NAUTI valkoisista maisemista! Working Holiday - here we go!

Sanomattakin on selvää, että Kanada tunnetaan maailmanlaajuisesti juuri huikeista, valkoisina hohtavista vuorenrinteistään, jotka vetävät laskijoita vastustamattomasti puoleensa. Puuterilumi, vilkas yöelämä, häkellyttävä erämaa ja uskomattomat maisemat tekevät Kanadan Working Holiday -kokemuksestasi juuri niin ainutlaatuisen kuin voit vain kuvitella!

Houkuttelevatko huikeat kuvat Kanadan lumisilta laskettelurinteiltä? Tuntuuko lento turhan pitkältä parin viikon lomalle ja kaipaatko hieman apuja matkabudjettiin? Jos vastaat kyllä, kyllä ja kyllä, niin jatka lukemista! Tältä sivulta saat infoa, kuinka päästä osalliseksi maailman parhaista rinteistä, kuinka reissata Kanadassa vaikka kokonaisen vuoden verran ja kuinka tienata samalla täytettä matkakassaan.

Hiihtokausi 2018-19 

Seuraavan hiihtokauden, talven 2018-19, viisumit ovat jo myönnetty, mutta voit tietenkin aloittaa haaveilun ja suunnitelmien tekemisen jo nyt kaudelle 2019-20. Tee reissusuunnitelmia ja kerää matkakassaa. Ja jos tiedät jo nyt, minkälaisia hiihtokeskuksen töitä haluaisit Working Holiday -reissusi aikana tehdä, hanki alan työkokemusta ja paranna mahdollisuuksiasi ensi vuotta varten!

Working Holiday -viisumeita myönnetään vastaanottavan maan rajoituksien puitteissa, eli kyseessä on Suomen ja Kanadan välinen sopimus. Me emme siis myönnä viisumeita, mutta opastamme sinut oikeille poluille hakuprosessissa. 

Seuraavan kauden viisumit tulevat haettaviksi tavallisesti aina kalenterivuoden lopussa. Ilmoitamme näillä sivuilla, kun haku on taas seuraavan kerran auki.

Working Holiday Kanadassa – Mistä on kyse?

Pidempiaikainen oleskelu maassa kuin maassa tarjoaa reissaajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua pintaa syvemmältä paikalliseen elämänmenoon ja oppia maan tavoille, tutustua uusiin ihmisiin ja parantaa kielitaitoa. Töiden ja reissaamisen yhdistäminen Kanadassa on mahdollista, jos olet alle 35-vuotias ja olet suorittanut vähintään toisen asteen tutkinnon: lähde töihin ja jatka sitten työpätkän jälkeen reissaamalla monipuolisia seikkailuja tarjoavassa KanadassaKanadan Working Holiday -viisumi on mahdollisuutesi toteuttaa kaikki talviset reissu-unelmasi!

Järjestämme sinulle työpaikan Kanadan suosituista hiihtokeskuksista, Whistler Blackcombista tai Silver Starista. Työtehtävät vaihtelevat hiihtokoulun opettajasta, hotellin vastaanottoon, hissioperaattorista baristaan ja lipunmyynnistä tarjoilijoihin. Töitä löytyy siis jotakuinkin kaikilta osa-alueilta, joita isojen hiihtokeskuksien toiminnan ylläpitämiseen kuuluu. Osaan työtehtävistä vaaditaan aiempaa kokemusta ja osaamista, mutta valtaosaan töistä saat tarvitsemasi koulutuksen paikan päällä. 

Ikimuistoisten kokemuksien ja monien työsuhde-etujen lisäksi työstä maksetaan luonnollisesti palkkaa. Palkka vaihtelee hieman työstä riippuen, mutta kaikista työtehtävistä maksetaan vähintään kanadalaista minimipalkkaa, 10,85 CAN$ tunnilta.

Mitä Working Holiday -pakettiin kuuluu? 

Saat kauttamme varman työpaikan 4–6 kuukaudeksi. Järjestämme haastattelut Helsingissä, autamme matkajärjestelyissä, neuvomme vakuutuksissa (huomaa, että ns. tavallinen matkavakuutus ei välttämättä kata laskettelua) ja kerromme kaiken tarvittavan, jotta sinun aikasi ei mene selvittelytyöhön vaan voit keskittyä itse asioiden hoitamiseen. Viisuminhankinnassa sinua auttaa yhteistyökumppanimme Allianssi – kysy meiltä lisää!

Kanadan Working Holiday -paketti 456 €
Pakettiin kuuluu:

 • Haastattelut ja työtarjoukset ennen lähtöä
 • Taattu työpaikan 4–6:n kuukauden sopimuksella Whistler Blackcombissa tai Silver Starissa – tai saat rahat takaisin!
 • Edullinen henkilökuntamajoitus (maksat n. 80€/viikko)
 • Kausilippu rinteeseen (arvo n. 1000€)
 • 1 yö Samesun-hostellissa Vancouverissa
 • Tuntuvia alennuksia kauppoihin, laitevuokraamoihin sekä ruokaan ja juomaan resortissa
 • Vancouverin Working Holiday Club -toimiston ympärivuorokautinen tuki

Hinta ei sisällä viisumia, lentoja eikä vakuutuksia
 

Voit muuten yhdistää Kanadan Working Holiday -reissuusi myös max. 6 kuukauden mittaisen opintojakso (esim. lukukauden mittainen vaihto). Kysy lisää opintoneuvojiltamme.

Kiinnostuitko?
Varaa aika kysymyksille
Ota yhteyttä