Selaa kaikkia seikkailuja

Kokemuksia kaupungissa

Valmiina urbaaniseikkailuihin? Isot kaupungit ovat monen reissaajan listalla, eikä ihme! Riosta, Reykjavikin kautta Bangkokiin – KILROYn valikoimasta löydät vaihtoehdot jokaiseen budjettiin ja makuun. 

Hyppää kyytiin ja näe paikallista elämänmenoa, festareita, korttelijuhlia ja kaiken kaikkiaan parasta, mitä maailman metropoleilla on tarjota!  

 • Moni suurkaupunki herää eloon yöllä
  Moni suurkaupunki herää eloon yöllä
 • Älä missaa paikallisia markkinoita Pekingissä kuin missään muuallakaan
  Älä missaa paikallisia markkinoita Pekingissä kuin missään muuallakaan
 • Mene ja koe Rio de Janeiron syke
  Mene ja koe Rio de Janeiron syke
 • New Yorkiin voi tutustua vaikka helikopterikyydillä
  New Yorkiin voi tutustua vaikka helikopterikyydillä

Kaupunkiloma täynnä kokemuksia

Kaupunkiloma – tai vain lyhyt välipysähdys kaupungissa ennen sademetsään, vuoristoon, aavikolle, maaseudulle jatkamista – on virkistävä ja upeasti uuvuttava kokemus, josta kannattaa todellakin ottaa koko ilo irti! 

Kaupunkiviidakko on mahtava leikkikenttä reissajalle. Vehreän viidakon tapaan se tarjoaa yllätyksiä nurkan takana, yllättäviä yksityiskohtia sekä mahtavia näkymiä. Kaiken lisäksi kaupungeissa vallitsee niille ominainen tunnelma, ja kaupungit ovat erinomaisia paikkoja havainnoida paikallisia tapoja, kokea uusia makuelämyksiä ja tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin.

Kaupunkikierrokset

Hop-on hop-off -bussit ovat kätevä tapa kiertää kaupunkia ja saada nähtävyyksien sarjatulituksen lisäksi kokonaiskäsitys kaupunkin etäisyyksistä. Suosittelemme kuitenkin myös muidenlaisten kaupunkiseikkailujen harkitsemista: menee pintaa syvemmälle, näe kuulusia patsaita ja rakennuksia pidemmälle ja uskaltaudu ihmeessä myös kaupungin laitamille.

Päivien määrä: {{sliderduration | filterSliderFormat:'-':'päivää':'30'}}
Hinta: {{sliderprice | filterSliderFormat:'-':'EUR':'10000'}}
Woops, joku meni vikaan! Kokeile hetken päästä uudestaan.
{{selectedRegion.Name}}x {{selectedCountry.Name}}x {{selectedCity.Name}}x {{selectedCategory.Name}}x Päivien määrä: {{sliderduration|filterDurationFormat}}x
 • Suosikki

  {{tour.DurationDays}} päivää, {{tour.StartCity}}, {{tour.StartCountry}}
Ota yhteyttä