Selaa kaikkia seikkailuja

Opi espanjaa

Espanja on yksi maailman puhutuimmista kielistä, joten espanjan taito vie sinut pitkälle. Kielitaito auttaa reissatessa vaikeissa tilanteissa ja tekee hyvistä hetkistä vieläkin parempia... Puhumattakaan niistä hetkistä ja mahdollisuuksista, joita saat nimenomaan kielitaitosi ansiosta. 

Aloita alkeista ja verestä vanhoja taitojasi espanjan kielikurssilla!

 

 • Opi espanjaa samalla kun tutustut kurssikavereihisi
  Opi espanjaa samalla kun tutustut kurssikavereihisi
 • Rentoudu oppituntien välissä
  Rentoudu oppituntien välissä
 • Etelä-Amerikka on juurikin oikea paikka espanjan opiskelulle
  Etelä-Amerikka on juurikin oikea paikka espanjan opiskelulle

Opi espanjaa kielikursseilla maailmalla

Valitse yksityistunnit tai opiskelu pienryhmässä, valitse lyhyt tai pitkä kurssi, valitse yksi kohde tai kiertävä kielikurssi. Vaihtoehtojen joukosta löydät varmasti sopivan kombon itsellesi.

Espanjan kielikurssi maailmalla ei ole ainoastaan luokkahuoneessa istumista, vaan kurssien puitteissa järjestetään erinäisiä aktiviteetteja ja seikkailuita, joissa pääset heti testaamaan kielitaitoasi ja tutustut kurssikavereihisi rennossa ympäristössä. Niin ja näissä "luokkahuoneissa" kelpaa istua: ikkunoista (jos niitä edes tarvitaan!) avautuu näkymät sademetsään, rannalle, kaupungin vilinään...

Yhteistyökumppanimme ovat tasokkaita kielikouluja maailman suosituimmissa reppureissukohteissa. Kielikurssin yhdistäminen osaksi matkaasi on siis varsin helppoa.

Päivien määrä: {{sliderduration | filterSliderFormat:'-':'päivää':'30'}}
Hinta: {{sliderprice | filterSliderFormat:'-':'EUR':'10000'}}
Woops, joku meni vikaan! Kokeile hetken päästä uudestaan.
{{selectedRegion.Name}}x {{selectedCountry.Name}}x {{selectedCity.Name}}x {{selectedCategory.Name}}x Päivien määrä: {{sliderduration|filterDurationFormat}}x
 • Suosikki

  {{tour.DurationDays}} päivää, {{tour.StartCity}}, {{tour.StartCountry}}
Ota yhteyttä