Selaa kaikkia seikkailuja

Mikä on Explorers' Club?

Oletko päättänyt, että on aika tehdä jotakin repäisevää? Oletko päättänyt, että on aika tehdä jotakin iänikuisen haaveilun ja jossittelun sijaan? Tässä on mahdollisuutesi lähteä maailmalle, kokea uskomattomia ja ikuimuistoisia hetkiä hyvässä seurassa!

Mikä oikein on Explorers' Club?

KILROYn oma nuorten seikkailijoiden "kerho" on tarkoitettu kaikille nuorille, 18–25-vuotiaille, matkustamisesta unelmoiville. Explorers' Club tuo yhteen samanhekisiä ihmisiä ja hoitaa käytännön matkajärjestelyt puoletsasi: liity joukkoon ja lähde maailmalle ilman turhaa häslinkiä!

Explorers' Clubin ryhmämatkoilla täytät jo entisestään täyttä rinkkaasi muistoilla ja elämyksillä, joita et hevillä unohda. Matkaat muiden suomalaisten nuorten kanssa asiantuntijoidemme räätälöimillä ja järjestämillä reissuilla. Ryhmässäsi matkaa 8–20 seikkailijaa ja yhdessä teette reissustanne juuri ryhmänne näköisen.

Ryhmähenki on oleellinen osa muistojen luomisessa: maistatte yhdessä vieraita makuja, eksytte yhdessä kaupungin hulinaan, liitytte porukalla katulaulajien kuoroon, teette yhdessä itsestänne naurettavia väärinymmärrysten osuessa kohdallenne, takeltelette kaikki vieraan kielen kanssa, testaatte yhdessä extreme-seikkailuja, opitte yhdessä uusia tapoja jne.

Kotiinpalatessasi voit olla varma, että sinulla on kasapäin tarinoita kerrottavanasi. Kokemuksesi maailmalla opettaa myös taitoja, joista on hyötyä arjessa ja tulevassa työelämässäsi. Maailman näkemisen lisäksi saat uusia kavereita – joiden kanssa suunnitella uusia matkoja – ja mielenkiintoisia merkintöjä ansioluetteloosi.

Explorers' Club on sinulle, jos

 • haluat matkustaa porukassa
 • haaveilet huimista reissuista
 • haluat saada matkastasi irti enemmän kuin vain kauniita kuvia 
 • mielessäsi kutkuttavat 3–4 viikon reissut 
 • olet valmis haastamaan itsesi oppimaan uusia asioita itsestäsi ja maailmasta 
 • haluat lisätä ulkomaan kokemuksia ansioluetteloosi

Mitä reissuihin sisältyy?

Miksi turhaan murehtia kuljetuksista ja majoituksista, kun voisit vain nauttia menosta ja keskittyä olennaiseen, kokemuksiin heittäytymiseen? Explorers' Clubin matkassa pakettisi sisältää kaikki majoitukset koko reissusi ajan sekä suurimman osan kuljetuksista ja ruokailuistasi paikan päällä. 

Paikasta toiseen siirtymisen ja vaihtuvien maisemien lisäksi, reissusi sisältää erilaisia kokemuksia vaelluksilla, kaupungeissa, kielikursseilla, biitseillä, sukelluksilla, surffiaalloilla, vapaaehtoistöissä ja erinäisissä kulttuuritapahtumissa. 

Lue tarkat reissukuvaukset kunkin paketin kohdalta.

Selaa reissuvaihtoehtoja

Ilmottaudu Explorers' Clubin infoiltaan
Infoillat


5 hyvää syytä reissata Explorers' Clubin matkassa

 1. Teet matkaa toisten nuorten kanssa
  Olipa ohjelmassa sitten haastavia vaelluksia tai hilpeää hauskanpitoa rannalla, sinulla on aina kaveri, jonka kanssa jakaa nämä kokemukset. Yhteisöllisyys ja mahtava ryhmähenki on tärkeä osa Explorers’ Clubin reissuja. Matkustat joka reissulla yhdessä muiden samanikäisten suomalaisten kanssa, joihin tutustut jo ennen maailmalle lähtöä.

 2. Apu on aina lähellä
  "Voiko täällä hypätä laskuvarjohypyn?"
  "Kuinka paljon kuuluu jättää tippiä?"
  "Missä on lähin biitsi?"

  Tuntemattomassa maassa mieleesi nousee väkisinkin kysymyksiä – mutta näillä reissuillapa löytyy aina vastauksilla varustettu paikallinen opas! Hän auttaa asiassa kuin asiassa kellon ympäri. 

 3. Käytännön järjestelyt on tehty puolestasi
  Explorers’ Clubin matkassa majoitukset ja kuljetukset on varattu etukäteen. Ainoa poikkeus on lentokenttäkuljetus (johtuen ryhmäläisten eri lentoaikatauluista), jonka varaat erikseen. Olipa edessänne sitten yö hotellissa, hostellissa, teltassa tai tähtitaivaan alla, odottaa jokaista ryhmäläistä aina valmiina ikioma nukkumapaikka.

  Koko ryhmänne myös kuljetetaan majoituspaikkoihin perille asti, mikä säästää kallisarvoista aikaa ja todella, todella paljon turhaa säätämistä.

 4. Olet aktiivinen reissullasi 
  Uskomme, että matkustamisesta saa eniten irti silloin, kun teet olemisen sijaan. Siksi näihin reissuihin sisältyy aina kohdemaan makeimpia ja suosituimpia aktiviteetteja, eikä sinun tarvitse miettiä, onko vapaita paikkoja jäljellä koskenlaskureissulle, vaellukselle tai jokiajelulle – tai mitä ikinä valitsemaasi matkaan sitten kuuluukaan. Paikkasi on varattu etukäteen.

  Matkaohjelmaan on aina jätetty aikaa on myös lisätekemiseen, mikäli innostut kokemaan enemmänkin kuin mitä matkaohjelmaan on merkitty.

 5. Näet ja koet enemmän myös majoitusvaihtoehtojen osalta
  Kun matkaat omatoimisesti, jämähdät helposti yhteen paikkaan tai useassa paikassa yhteen ja samaan majoitusmuotoon – useimmiten halvimpaan mahdolliseen hostelliin. Explorers’ Clubin kyydissä koet kohteesi eri majoitusmuotojen kera. Voit saman reissun aikana kokea öitä hotellissa, hostellissa, laivalla tai vaikkapa tähtitaivaan alla riippumatossa, mikäli niin haluat.

 

Jos olet vielä epävarma, onko Explorers' Club -reissaaminen sinulle sopiva vaihtoehto, ota ihmeessä yhteyttä. Soita, mailaa tai tule paikan päälle, niin kerromme lisää. 

Kysymyksiä?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä