Working Holiday Sydney - Seikkailupaketti

Working Holiday Sydney - Seikkailupaketti
Sydneyn seikkailupaketti Working Holiday -reissusi alkuun antaa sinulle helpon ja vauhdikkaan startin: viisumi, majoitus, aktiviteetteja, apu & konlreettiset välineet työnhakuun ja esim. veroasioiden hoitamiseen, miniloma sekä bussi- ja majoituspassi, joita voit hyödyntää koko vuoden.

Seikkailupaketti

Alk. 1462€
Seikkailupaketti
Sis. Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, majoitus ensimmäisille 4 yölle, työpalvelut, 2 päivän surffikurssi, bussipassi (5000km) ja majoituspassi (10 yötä). Hinta ei sisällä lentoja.

 

Working Holiday Sydney -seikkailupakettiin kuuluu:

Surffikurssi 

Surffaus kuuluu olennaisesti australialaiseen elämään ja surffaus rytmittää monen paikallisen arkea: päivä alkaa aamuaaolloilla ennen työpäivää. Surffielämä kuvastaa hyvin myös australialaisten rentoa elämäntapaa, johon pääset itsekin kätevästi sisälle tällä kolmen päivän surffikurssilla. 

Working Holiday Sydney -Seikkailupaketti - Surffikurssi

Sen lisäksi, että opit kurssilla surffaamaan, tapaat tietenkin myös muita reissaajia, pääset mukaan aitoihin australialaisiin biitsibileisiin ja BBQ-iltamiin ja saat paikallisilta vinkit lähiympäristön tutkailuun.

Kurssiin kuuluu myös surffauksen lisäksi muita aktiviteetteja kuten retki bongaamaan delfiinejä ja valaita, uintireissuja luonnon helmaan, rantalentinstä, krikettiä ja paljon muuta. Tämä on mieletön mahdollisuus nähdä lyhyessä ajassa paljon, hämmästyä australialaisen luonnon kauneudesta ja haastaa itsensä mitä erilaisempiin seikkailuihin.

Reissaamista bussipassin turvin

Bussipassi on kätevä Australian reissuilla: teet matkaa mukavassa, ilmastoidussa bussissa ja pitkäkin matkajan sujuvat sulavasti – ja pitkiä välimatkoja Australiassa todellakin riittää! 

Working Holiday Sydney -seikkailupakettiin kuuluu 5,000 kilometrin bussipassi, jonka avulla siirryt kätevästi kaupungista toiseen aina uuden työpaikan tai reissukohteen innoittamana. 

Working Holiday Sydney - Seikkailupaketti KILROYlta

Majoituspassi – 10 prepaid hostelliyötä

Pitkän reissun budjetointi voi olla vaikeaa, mistä syystä kustannuksien hajauttaminen on yleensä hyvä tapa hälventää matkan aikaista rahastressiä. Kaikkea ei kannata tietenkään lyödä etukäteen lukkoon, mutta pienellä suunnitelmallisuudella, säästät rahaa.

Majoituspassissa hankit 10 hostelliyötä (voit tietenkin ostaa enemmänkin öitä), jotka maksat etukäteen ja käytät sitten kun käytät. Prepaid-öillä säästät myös selvää rahaa: passin hinta on laskettu valittavanasi olevan 120 hostellin keskiarvohinnoista, mikä tarkoittaa suoranaista rahan säästöä, kun otat hostelliyöt käyttöön isompien kaupunkien keskiarvoa kalliimmissa hostelleissa, kuten juurikin Sydneyssä.


Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Haluatko yksityiskohtaisempaa infoa ja neuvoja Working Holiday -reissun järjestelyihin?  Ota yhteyttä niin saat vastauksia tähän seikkailupakettiin liittyen, mutta myös infoa vakuutuksista, road trip -reiteistä, seikkailumahdollisuuksista ja mistä nyt sitten oletkaan kiinnostunut.

Working Holiday seikkailupaketti?
Kysy lisätietoja!

 

Ota yhteyttä