Working Holiday Sydney - Peruspaketti

Working Holiday Sydney - Peruspaketti
Peruspaketti Sydneyssä on loistava startti Australian Working Holiday -reissullesi. Saat yhdessä ja samassa paketissa viisumin, majoituksen ensimmäisille 4 yölle ja tuikitärkeän orientaatiokokonaisuuden. Orientaatiossa saat kaiken tarvitsemasi tiedon ja avun Australiassa työskentelyyn ja kaikkien käytännön asioiden järjestelyyn paikallisesta puhelinnumerosta pankkitiliin, verotuksen ja eläkemaksun hoitamisesta terveydenhuoltoon ja tietenkin itse työnhakuun.

Peruspaketti

Alk. 646€
Peruspaketti
Sis. Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, 4 ensimmäisen yön majoitus aamiaisineen, yhden (1) päivän surffikurssin


Working Holiday Sydney -peruspaketissa saat:


Working Holiday -viisumi Australiaan
Autamme sinua Working Holiday -viisumin hankinnassa. Saat meiltä hakukaavakkeet ja kaikki tarvitsemasi avun hakemuksen täyttöön. Itse viisumi on maksullinen ja Australian viranomaisten hallinnoima. Viisumi maksaa 370€ (sisältyy paketin kokonaishintaan).

Me kuitenkin hoidamme viisumibyrokratian puolestasi, joten älä jää turhaa ihmettelemään – sen kun vain otat meihin yhteyttä, niin laitetaan homma käyntiin!


Majoitus ja työpalvelut WakeUp-hostellissa

Working Holiday Sydney - Peruspaketti - Majoitus

Olemme valinneen Sydneyn starttipaketin ensimmäisten öiden majapaikaksi WakeUp-hostellin sen täydellisen sijainnin, aktiivisen ilmapiirin ja kaiken kaikkiaan huikean kokonaisuuden perusteella.

Hostelli on reppureissaajien suosiossa, joten törmäät varmasti hostellin yleisissä tiloissa samanhenkiseen porukkaan. Eikä pidä unohtaa hostellin kuuluisaa baaria, jossa tapaat reissaajia myös muista hostelleista: tapahtumia joka ilta, isot bileet lauantaisin!

4 yötä

4 yötä
Majoituspakettiin kuuluu: lentokenttäkuljetus, 4 yötä dormi-huoneessa, aamiaiset, opastettuja kierroksia Sydneyssä sekä alennuksia, aktiviteetteja ja hauskanpitoa

Hostelli on täydellinen Working Holiday -reissaajille, koska yöpaikan lisäksi sillä on oma työkeskus, josta saat apua ja neuvoja: WakeUpin henkilökunta on kuullut ja nähnyt kaiken mahdollisen, joten he osaavat auttaa tilanteessa kuin tilanteessa ja vastata kaikenmoisiin kysymyksiisi.

Working Holiday -asiantuntijat neuvovat työkuvioiden lisäksi pankki-, vero- ja terveydenhoitoasioissa. Saat myös tietoa WWOOfing-vapaaehtoistöistä (rahapalkan sijaan katat työlläsi majoituksen ja ruoan) ja vinkkejä CV:n tekoon, the Australian way.  

Työnhaku

Työnhaku
Työpalveluiden pakettiin kuuluu: Work & travel -orientaatio, 3 kuukauden TAW-jäsenyys sekä asiantuntijainfoa liittyen elämiseen, työskentelyyn ja reissaamiseen Australiassa.

 

Lue myös muista Sydneyn starttipaketeista, niin näet, miten täydennät peruspakettia: Lentopaketti ja Seikkailupaketti


Onko Working Holiday ja startti Sydneystä sinun juttusi? Tuliko tästä mieleen lisäkysymyksiä? Kaipaatko lisää yksityiskohtia paketista ja entäpä ne kaikki muut pitkän reissun asiat? Ota yhteyttä ja kysy lentolipuista, vakuutuksista, pakkaamisesta, road tripeistä, budjetoinnista...

Working Holiday Sydneyssä?
Kysy lisätietoja!

 

Ota yhteyttä