Working Holiday Sydney - Lentopaketti

Working Holiday Sydney - Lentopaketti
Sydneyn lentopakettiin kuuluu tietenkin lennot (meno-paluu) sekä Working Holiday -viisumi vuodeksi. Lisäksi saat samassa paketissa majoituksen ensimmäisille 4 päivälle sekä ammattilaisten neuvot sekä konkreettiset välineet sekä työnhakuun että kaikkien virallisten lupa-, -terveydenhoito-, eläke- ja veroasioiden hoitoon.

Lentopaketti

Alk. 1819€
Lentopaketti
Sis. Australian Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, majoitus ensimmäisille 4 yölle, työpalvelut sekä meno-paluulennot (sis. myös lentokenttäverot ja palvelumaksut)

 

Working Holiday Sydneyn -lentopakettiin kuuluu:


Lennot Sydneyhin

Working Holiday -reissu alkaa tietenkin idealla ja jatkuu suunnittelulla ja päätöksenteolla, mutta varsinainen reissu alkaa tietenkin lennoilla. Pitkä lentomatka tarkoittaa, että lentoliput ovat todennäköisesti myös se isoin yksittäinen pala budjetissasi. Ymmärrettävästi tämä vaatii hieman pohtimista hutkimisen sijaan.

Kun vertailet hintoja, pidä mielessä, että ostohetkellä halvin lippu ei aina ole käytännössä halvin. Pitkää reissua suunnitellessa et välttämättä vielä lähtiessä tiedä tarkkaan, milloin ja mistä olet lentämässä takaisin kotiin, joten muutosmahdollisuus on varsin keskeinen seikka lippuja valitessa. Tietysti jos tiedät jo lähtiessä, että haluat palata Suomeen Sydneyn sijaan vaikka Brisbanesta, niin tottakai kirjoitamme lippusi heti alusta asti haluamillasi kaupungeilla. 

Me olemme eksperttejä erityisesti juuri pitkien lentojen osalta, ja lentojen, joihin sisältyy välipysähdyksiä sekä sellaisten lentolippujen kohdalla, jossa tarvitset pitkää voimassaoloaikaa. Saat meiltä nuoriso- ja opiskelijalippuja, joiden ehdot ovat tavallisia lippuja joustavammat, ja varmistamme aina, että ostat käyttötarkoitukseesi järkevät liput.

Working Holiday Sydney -lentopaketin liput ovat voimassa 12kk ja voit muuttaa paluupäivää ja -reittiä (alk.80€/muutos).

Suosittelemme Working Holiday -reissuille meno-paluulentoja, jotta sinun ei tarvitse matkan päällä huolehtia paluulennot rahoista: se osa kuluista on jo hoidettu.

Working Holiday Sydney - Lentopaketti KILROYlta

Heräsikö kysymyksiä lippujen ehdoista ja muutosmahdollisuuksista? Tai onko mielessäsi kenties joku muu lentämiseen liittyvä kysymys? Haluatko kuulla lisää Working Holiday Sydney -lentopaketista tai haluatko kuulla vaihtoehdoisista lentoreiteistä?

Working Holiday lentopaketti?
Kysy lisätietoja!

 

Ota yhteyttä