Working Holiday Sydney

Working Holiday Sydney
Turvaa itsellesi onnistunut aloitus Australian Working Holiday -reissullesi: hanki Sydneyn starttipaketti. Saat kerralla majoituksen, kullanarvoista apua tylsissä käytännön asioissa & pääsyn Working Holidaylaisille tarkoitetulle työppaikkafoorumille. Voit valita pakettiisi myös surffausta, bussi- ja majoituspassin ja tietenkin lennot. Jokaiseen pakettiin kuuluu luonnollisesti aktiviteetteja hauskanpitoa hostelleilla!

Sydney on todellinen reppureissaajan unelmakohde, joka palkistee reissaajan niin kulttuuritrajonnan, biitsien, aktiviteettien kuin hostellienkin rintamalla – täydellinen unelmien täyttymys myös Working Holidaylaisille!

Minkälaisen alun sinä haluat Working Holiday -vuodellesi? 

Kun pääset heti alusta alkaen kartalle, mitä kaikkea sinun tulee ottaa huomioon esim. verotuksen suhteen ja saat alusta asti oikeaa infoa ja parhaat mahdolliset vinkit työnhakuun, on loppu helppoa. Ja kun et turhaan stressaa virallisista asioista, sujahdat nopeammin australialaiseen leppoisaan elämänmenoon.

Australia on tunnettu ikonisesta Sydneyn oopperatalosta, mutta kaupungilla on paljon muutakin tarjottavanaan niin hulppeiden maisemien, mielenkiintoisten rakennuksien, värikkään yöelämän, monipuolisen kulttuuritarjonnan, herkullisen ruokatarjonnan, upeiden biitsien ja leppoisan tunnelman osalta. Voimme rehellisesti sanoa, että valintasi aloittaa Working Holiday -reissusi Sydneystä ei yllätä!

 

Ota yhteyttä