Working Holiday Melbourne - Seikkailupaketti

Working Holiday Melbourne - Seikkailupaketti
Hanki Melbournen seikkailupaketti ja Working Holiday -reissusi saa sekä sulavan että vauhdikkaan alun: viisumi, majoitus & aktiviteetteja, työnhakupalvelut, minireissu ja bussi- ja majoituspassi.

Seikkailupaketti

Alk. 1510€
Seikkailupaketti
Sis. Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, majoitus ensimmäisille 4 yölle, työpalvelut, 3 päivän seikkailumatka, bussipassi (5000km) ja majoituspassi (10 yötä). Hinta ei sisällä lentoja.


Working Holiday Melbourne -seikkailupakettiin kuuluu:

Great Ocean Road & Phillip Island Tour

Great Ocean Road on ehkä yksi maailman upeimmista road trip -maantiepätkistä. Tällä kahden päivän minireissulla ei kruisailla koko road trip -reitin pituudella, mutta rentoudut joka tapauksella kuuluisalla Bells biitsillä, näet Twelve Apostles -kalliomuodostelman ja pääset kummastelemaan koaloja. Reissun muihin kohokohtiin lukeutuvat Loch Ard Gorge, Phillip Island, Apollo Bay  ja maailman pienimpien pingviinien vaapunta merestä rannalle.

Working holiday Melbourne - Seikkailupaketti - Great Ocean Road & Philip Island

Bussipassilla paikasta toiseen

Working Holiday -reissaamisen henkeen kuuluu siirtyminen kaupungista ja kylästä toiseen säännöllisin väliajoin. Pääset testaamaan ja kehittämään taitojasi erilaisissa työtehtävisssä, ja luonnollisesti samalla näet Australiaa sen eri kolkista. Australia on ehkä vain yksi maa, mutta sen pinta-ala on valtava ja yllättää reissaajan lähes poikkeuksetta. 

Juuri siksi olemme valinneet Working Holiday Melbourne -seikkailupakettiin myös 5,000 kilometrin bussipassin. Koko Australian läpikäyntiin ei 5,000 kilometrin passi riitä (kerro luku viidellä ja alat olla oikeilla kilometrilukemilla), mutta hyvään alkuun sillä pääset joka tapauksessa. 

Working Holiday Melbourne - Seikkailupaketti KILROYlta

Majoituspassi – 10 yötä

Jos rahan säästäminen ja budjetin hallinnointi kuulostaa asioilta, joista saattaisit olla kiinnostunut, jatka lukemista. Dream Catcher -passi hyödyntää 120 hostellin valikoimaa ja tarjoaa reppureissaajille mukavat oltavat ympäri Australiaa. Ostat etukäteen hostelliöitä ja päätät vasta kun asia on ajankohtainen, että missä kaupungissa ja missä hostellissa käytät jo hankkimasi yöpymiset.

Kun maksat majoittumistasi jo etukäteen, helpotat reissun päällä budjetointia. Majotuspassin yökohtainen hinta on määritelty kaikkien vaihtoehtoisten hostellien keskiarvohinnan mukaan. Tämä tarkoittaa käytännössä, että säästät selvää rahaa, kun sitten käytät jo maksamiasi öitä isoissa kaupungeissa, kuten Melbournessa ja Sydneyssä, joissa hinnat ovat keskiarvoa korkeammat.

 

Heräsikö mielenkiinto Melbournen seikkailupaketista? Kysy ihmeessä jatkokysymykset vaikka heti. Kerro meille toiveistasi ja suunnitelmistasi, niin vastaamme vaihtoehdoilla, ehdotuksilla ja lisävinkeillä! 

Working Holiday seikkailupaketti?
Kysy lisätietoja!
Ota yhteyttä