Working Holiday Melbourne - Peruspaketti

Working Holiday Melbournen peruspaketti pitää sisällään viisumin ja ensimmäisten aussipäiviesi majoituksen sekä kasapäin tärkeää infoa ja henkilökohtaista ohjeistusta liittyen työskentelyyn ja reissaamiseen Australiassa.

Peruspaketti

Alk. 592€
Peruspaketti
Sis. Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, 4 ensimmäisen yön majoitus aamiaisineen


Working Holiday Melbourne -peruspakettiin kuuluu:

Working Holiday -viisumi Australiaan

Working Holiday -viisumit perustuvat aina maiden välisiin virallisiin sopimuksiin. Viisumi on virallinen, maksullinen dokumentti (viisumin hinta 370€). Saat meiltä kuitenkin kaiken mahdollisen viiisumin hakemiseen tarvitsemasi avun. Hoidamme viisumibyrokratian puolestasi, jotta sinä voit keskittyä fiilistelyyn ja suunnitteluun!

Majoitus 

Working Holiday Melbourne - Seikkailupaketti - MajoitusSe että joku on vastassa lentokentällä on yleensä aika luksusta budjettireissaajalle, mutta näin pitkän lennon jälkeen, ja näin pitkän reissun alkaessa (lue: ison rinkan kanssa), lentokenttäkuljetus on paikallaan. Pidimme tämän mielessämme, kun koostimme näitä Working Holiday -starttipaketteja. Aloita siis aikasi Melbournessa helposti: hyppää auton kyytiin ja ihmettele ikkunan näkymiä huoletta.

Melbournessa hostellivalintamme on Base, jossa reissaaja on keskiössä! Vedä siis syvään henkeä, nuku jetlag pois ja aloita Working Holiday -reissusi sopivalla combolla lepoa, aktiviteetteja ja työorientaatioita. 

4 yötä

4 yötä
Majoituspakettiin kuuluu: kuljetus lentokentältä hostelille, 4 yötä dormi-huoneessa, aamiaiset sekä luonnollisesti hostellihubaa, hyviä reissuvinkkejä ja uusia tuttavuuksia.

Työpalvelut – Hyvä startti työnhaulle

Yhteistyökumppanimme Job Search Australia auttaa sinut alkuun kaikkeen työnhakuun liittyvässä. Sen henkilökunta on erikoistunut nimenomaan Working Holiday -reissaajien työnhakuun ja työntekoon liittyviin kysymyksiin aina verotuksesta eläkemaksuihin ja tarvittavista luvista reissaamisen oheen sopiviin pätkätöihin.

Osana Working Holiday Melbourne -peruspakettia saat 12 kuukauden Job Search Australian jäsenyyden, jonka puitteissa opit kaiken tarvitsemasi elämisestä, asumisesta, reissaamisesta ja työskentelystä Australiassa. Saat opastusta CV:n kirjoittamiseen, pankkitilin avaamiseen ja kuinka hoidat itsesi Australian terveydenhoitojärjestelmän piiriin. 

Jäsenyytesi takaa sinulle myös ohjeet, kuinka hoidat veroasiat ja eläkemaksut. Saat myös erinäisiä alennuksia niin töihin kuin reissaamiseenkin liittyvistä tuotteista. 

Jäsenetuja on vaikka kuinka paljon: ota yhteyttä, niin saat yksityiskohtaisen kuvauksen koko paketista. 

Työnhaku

Työnhaku
Työpalveluihin kuuluu: kattava orientaatio, vuoden Job Search Australian jäsenyys sekä alennusta alkoholipassin (RSA) ja rakennusalan turvallisuuskortin (White card) suorittamisesta.

 

Lue mitä kaikkea enemmän kuuluu Melbournen Lentopakettiin ja Seikkailupakettiin.

 

Kysyttävää? Lähetä ihmeessä jatkokysymykset vaikka heti ja aloita elämäsi reissun suunnittelu. Kysy samalla muut mieltä askarruttavat Working Holiday -aiheiset kysymyksesi.

Working Holiday Melbournessa?
Kysy lisätietoja!

 

 

Ota yhteyttä