Working Holiday Melbourne - Lentopaketti

Working Holiday Melbourne - Lentopaketti
Melbournen Working Holiday -lentopakettiin kuuluu nimensä mukaisesti lennot (meno-paluu) sekä vuoden mittaisen viisumin ja majoituksen 4 ensimmäisell päivälle sekä paikan päällä Melbournessa kattavan tietopaketin työnhausta ja, kuinka hoitaa veroasiat sun muut viralliset käytänteet.

Lentopaketti

Alk. 1653€
Lentopaketti
Sis. Australian Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, majoitus ensimmäisille 4 yölle, työpalvelut sekä meno-paluulennot (sis. myös lentokenttäverot ja palvelumaksut)

 

Working Holiday Melbourne -lentopakettiin kuuluu:


Lennot Melbourneen

Lennot on luonnollisesti tärkeä osa reissua – erityisesti kun matkaa kohteseen on yli 15,000 kilometriä. Lentolippu on helppo ja konkreettinen aloitus matkasuunnittelussa ja se on myös usein se isoin yksittäinen investointi. 

Kun vertailet lentolippujen hintoja, pidä mielessä, että edullisimpiin lentoihin sisältyy lähes poikkeuksetta ehtoja, jotka rajoittavat päivämäärien ja lentoreitin muutoksia. Me olemme erikoistuneet nimenomaan pitkiin reissuihin ja pitkien reissujen vaihtuviin suunnitelmiin, mistä syystä tarkistamme aina erityisesti muutosmahdollisuudet. 

Meno-paluulento on suositeltava vaihtoehto kahden yhdensuuntaisen lennon sijaan jo ihan siitä syystä, että sinun on paljon mukavampi reissata, kun tiedät, että paluumatkaa ei tarvitse enää ottaa huomioon matkan aikaisessa budjetoinnissa. 

Working Holiday Melbourne -lentopaketin liput ovat voimassa 12kk ja voit muuttaa paluupäivää ja -reittiä (alk.80€/muutos).

Jos tiedät jo etukäteen, mistä haluat lentää takaisin kotiin, voidaan lentolippusi tietenkin varata jo alkuunsa toiveidesi mukaisesti, esim. Helsinki–Melbourne // Perth–Helsinki. 

Working Holiday Melbourne - Lentopaketti KILROYlta

Mietityttääkö lippujen ehdot ja muutosmahdollisuudet? Jotakin muuta kysyttävää Melbournen Working Holiday lentopaketista? Kaipaatko vaihtoehtoja lentoreitteihin? Ehkäpä paluumatkalla välipysähdyksiä Aasiassa? 

Working Holiday lentopaketti?
Kysy lisätietoja!

 

Ota yhteyttä