Working Holiday Cairns - Seikkailupaketti

Working Holiday Cairns - Seikkailupaketti
Tässä paketissa saat viisumin, majoituksen, apua työnhaussa ja neuvoja kuivien paperihommien osalta (verotus, ough!), miniloman, aktiviteetteja sekä bussi- ja majoituspassin. Toisin sanoen saat kaiken tarvitsemasi ja vielä vähän enemmän!

Seikkailupaketti

Alk. 1509 €
Seikkailupaketti
Sis. Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, majoitus ensimmäisille 3 yölle, työpalvelut, 2 päivän seikkailumatka, bussipassi (5000km) ja majoituspassi (10 yötä). Hinta ei sisällä lentoja.


Working Holiday Cairnsin -seikkailupakettiin kuuluu:

2 päivän seikkailumatka –  Cape Tribulation &  

Working Holiday Cairns - Seikkailupaketti - Cape TribulationHäkelly tyrmäävän kauniin Cape Tribulationin näkymistä, viihdy risteillyllä Daintree-joella, ihmettele luontoa, bongaa krokotiileja ja heittäydy ziplining-radalle sademetsän siimeksessä, puiden latvastossa – ei hullumpi startti elämälle Australiassa! 

Tällä minilomalla nautit hulppeista rannikkomaisemista Captain Cook Highwaylla ja pääset vierailulle Port Douglasin Wildlife Habitat -keskukseen. Matkaa Daintree-kansallispuiston läpi ja pulahda rentouttavalle uintireissulle. 

Bussipassi – Helppo tapa liikkua Australiassa

Working Holiday Cairns -pakettiin kuuluu myös 5,000 kilometrin bussipassi. Näiden passikilometrien turvin siirryt kätevästi paikasta toiseen aina uuden työpaikan tai reissukohteen perässä.

Kolutaksesi läpi, ja ympäri, koko Australian kannattaa varautua n. 25,000 kilometrin matkaan, mutta viisituhatta on jo hyvä alku – ja voihan olla, että haluat välillä tehdä matkaa myös lentäen. 

Working Holiday Cairns - Seikkailupaketti

Majoituspassi – 10 yöpymistä

Etukäteen ostettu majoituspassi on hyvä tapaa pitää budjetti hallussa. Maksamalla hostelliöitä etukäteen helpotat elämääsi reissun päällä: tasoitat kulujen jakautumista, kun maksat osan kuluistasi etukäteen ja osan paikan päällä. Samalla annat itsellesi mielenrauhan vaikka olisitkin hetken ilman töitä. 

Sitä paitsi, jos suunnittelet viettäväsi aikaa isoissa kaupungeissa kuten Melbournessa ja Sydneyssä, niin säästät selvää rahaa. Majoituspassin hinta on määritelty 120 valikoimassa olevan hostellin keskiarvoisen dormiyön perusteella, mikä tarkoittaa, että saat kalliimmissa paikoissa rahoillesi enemmän vastinetta.

 

Kiinnostuitko Cairnsin seikkailupaketista? Ota yhteyttä, niin saat tietoa paketin yksityiskohdista. Voit tietenkin samalla kysyä myös muista Working Holiday -asioista tai vaikkapa vakuutuksista ja lentotarjouksista.

Working Holiday seikkailupaketti?
Kysy lisätietoja!

 

 

Ota yhteyttä