Working Holiday Cairns - Lentopaketti

Working Holiday Cairns - Lentopaketti
Tämä paketti yhdistää yhden otsikon alle tiiviin combon viisumista lentolippuihin ja majoituksesta työnhakupalveluihin. Working Holidayn startti Cairnsista alkaa tietenkin viisumin hankkimisella ja jatkuu lennoilla paikan päälle - eli juuri näillä tällä sivulla esitetyillä eväillä!

Lentopaketti

Alk. 1671€
Lentopaketti
Sis. Australian Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, majoitus ensimmäisille 3 yölle, työpalvelut sekä meno-paluulennot (sis. myös lentokenttäverot ja palvelumaksut)


Working Holiday Cairns -lentopakettiin kuuluu:

Lennot Cairnsiin

Lennot on varsin keskeinen osa mitä tahansa ulkomaan reissua, mutta etenkin kun kyse on maapallon toiselle puolelle matkaamisesta, lentolippu on suuunitelmasi selkäranka. Lentoliput ovat myös usein se kallein yksittäinen ostos ja siksikin erityisesti budjettimatkalaisen huomion keskipiste.

Koska kyseessä on iso investointi on meno-paluulippu erinomainen vaihtoehto: kun ostat myös paluulennon etukäteen, sinun ei tarvitse reissun päällä huolehtia paluulipun rahoista. Usein myös meno-paluu on kahta yhdensuuntaista lippua edullisempi. 

Working Holiday -reissu on pitkä, joten sinun voi olla vaikea määrittää tarkkaa paluupäivää tai -kaupunkia. Tästä syystä kannattaa olla tarkkana lentolippujen matkustus- ja muutosehtojen kanssa eikä ehkä ostaa niitä kaikkein halvimpia mahdollisia lentoja, joissa lähes poikkeuksetta ei ole muutosmahdollisuutta.

Kun hommaat lennot meiltä, pääset käsiksi nuoriso- ja opiskelijalippuihin, joissa on hyvät ehdot nimenomaan reppureissajille: tiedämme, että suunnitelmat voivat muuttua matkan varrella. Working Holiday Cairnsin lentopakettisi liput ovat voimassa 12kk ja voit muuttaa paluupäivää ja -reittiä (alk.80€/muutos).

Jos tiedät jo etukäteen, mistä haluat lentää takaisin kotiin, voidaan lentolippusi tietenkin varata jo toiveidesi mukaisesti, esim. Helsinki–Cairns // Sydney–Helsinki. 

Working Holiday Cairns - Lentopaketti KILROYlta

Haluatko lisää infoa lentolippujen ehdoista ja muutosmahdollisuuksista? Nousiko mieleesi muita kysymyksiä Working Holiday Cairnsin lentopaketista? Haluatko ehkä sittenkin reissata vielä hieman lisää esim. Aasian tai Etelä-Amerikan kautta paluumatkallasi Suomeen? 

Working Holiday lentopaketti?
Kysy lisätietoja!

 

Ota yhteyttä