Working Holiday Brisbane - Seikkailupaketti

Working Holiday Brisbane - Seikkailupaketti
Hankkimalla Brisbanen seikkailupaketin saat Australian Working Holiday -reissullesi täydellisen startin. Aloita vuosi sulavasti hoitamalla käytännön asiat helposti asiantuntijoiden ohjeilla ja heittäytymällä heti kunnon seikkailuun.

Seikkailupaketti

Alk. 1643€
Seikkailupaketti
Sis. Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, majoitus ensimmäisille 4 yölle, työpalvelut, 3 päivän seikkailumatka, bussipassi (5000km) ja majoituspassi (10 yötä). Hinta ei sisällä lentoja.

 

Working Holiday Brisbane -seikkailupaletti sisältää:

3 päivää seikkailuja – Fraser Island

Lähde, näe ja koe Fraser Islandin kauneus ja erikoisuus. Hyppää nelivedon kyytiin seikkailijahenkisessä seurassa, leiriydy rannalla ja nauti ainutlaatuisesta Aussimenosta!

Working Holiday Brisbane - Seikkailupaketti - Fraser Island

Reissun aikana näet huikeita maisemia, mm. paikallisen "moottoritien" joka tunnetaan nimellä 75 Mile Beach, vaellat sademetsän läpi Lake Wabbylle ja pääset herkuttelemaan hyvällä ruoalla. Kolmeen päivään mahtuu monia kohokohtia, joihin lukeutuvat ainakin Lake McKenzie, Eli Creek, Maheno -laivahylky, Pinnaclen värikkäät hiekkamuodostumat ja Champagne Pools

Bussipassilla ympäri Australiaa

Suunnittele oma unelmareittisi ja mene minne haluat omia must see -paikkojasi seuraten: Brisbanen Working Holiday -starttipakettiin kuuluu 5000 kilometrin bussipassi.

Viidellätuhannella kilometrillä ehdit jo päästä hyvään alkuun down under -tutkimusmatkallasi. Koko Australian kiertämiseen tarvitset passiin n. 25,000 kilometriä.

Working Holiday Brisbane - Seikkailupaketti


Majoituspassilla mukavasti koko Australiassa – 10 yötä

Majoituspassi ei ehkä sano vielä nimenä mitään, mutta kyseessä on varsin yksinkertainen konsepti: osta hostelliyöt etukäteen ja päätä vasta perillä, missä käytät ne. Passi on ikään kuin pinkka kuponkeja, joita sitten käytät valintasi mukaan 120 hostellin valikoiman puitteissa.

Erityisesti jos vietät aikaa isoissa (lue: kalliimmissa) kaupungeissa kuten Sydney ja Melbourne, säästät passilla huomattavia summia: passin hinta kun muodostuu hostellien keskiarvon mukaan. Ja kun maksat hostelliyöt etukäteen, on reissun päällä budjetointi helpompaa.  

Majoituspassi on voimassa vuoden siitä hetkestä kun käytät passin ensimmäisen yön, joten älä turhaan huolehdi ostopäivästä.  

 

Onko Brisbanen Working Holiday -seikkailupaketti sinun starttipakettisi Australian vuodellesi? Älä jää turhaan yksin pohtimaan, vaan lähetä meille kysymyksesi, niin saat paluupostina vastauksia ja vinkkejä kaikkeen Working Holiday -reissuihin liittyen.

Working Holiday Brisbanessa?
Varaa aika

 

 

Ota yhteyttä