Working Holiday Brisbane - Peruspaketti

Working Holiday Brisbanen peruspaketissa saat viisumin, majoituksen ensimmäisille hektisille päiville sekä orientaation ja ammattilaisten ohjauksen kaiken sen osalta, mikä liittyy työskentelyyn ja reissaamiseen Australiassa.

Peruspaketti

Alk. 592€
Peruspaketti
Sis. Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, 4 ensimmäisen yön majoitus aamiaisineen

 

Working Holiday Brisbane -peruspakettiin kuuluu:

Working Holiday -viisumi Australiaan

Hoidamme puolestasi Australian Working Holiday -viisumin haun ja kaikki siihen liittyvän byrokratian. Toki tarvitsemme sinulta täytetyn lomakkeen – jonka myös luonnollisesti saat meiltä – mutta siitä eteenpäin me hoidamme asian. Tarvittaessa autamme myös itse viisumihakemuksen täytössä.

HUOM! Working Holiday -viisumi on Australian viranomaisten hallinnoima, lisämaksullinen "tuote". Viisumi maksaa 370€ (sisältyy tähän Working Holiday Brisbane -peruspakettiin). 

Majoitus

Working Holiday starttipaketti, Brisbane - Base Central Paikan päällä kaikki alkaa tietenkin matkalla lentokentältä, niin, jonnekin. Kun olet liikenteessä painavan rinkan ja aikaeroväsymyksen kanssa, on varsin kätevää kun olet hoitanut ensimmäisten öiden majapaikan ja lentokenttäkuljetuksen valmiiksi.

Olemme valinneet tähän pakettiin loistavan reppureissaajien Base-hostellin. Eri majapaikkavaihtoehtoja on toki vaikka kuinka, ja voit valita niistä ihan minkä tahansa, mutta tämä on meidän suosikkimme niin ilmapiirin, aktiviteettitarjonnan, huoneiden, palveluiden, sijainnin kuin henkilökunnankin osalta.

Mikä parasta Base tarjoaa erityisiä palveluita nimenomaan Working Holiday -reissaajille: saat asiantuntevaa apua paikan päällä eikä sinun tarvitse lähteä metsästämään vastauksia hostellin respaa pidemmälle. 

4 yötä

4 yötä
Majoituspakettiin kuuluu: kuljetus lentokentältä hostelille, 4 yötä dormi-huoneessa, aamiaiset, aktiviteetteja ja ympärivuorokautista hyvää hostellipöhinää.

Työpalvelut 

Working Holiday Brisbane - työnhakuHankkimalla itsellesi tämän Working Holiday Brisbane -paketin, saat samassa vuoden jäsenyyden Job Search Australian palveluihin. Job Search Australia on paikallinen asiantuntijasi sekä työnhaussa että kaikissa käytännön järjestelyissä verotuksesta eläkemaksuihin ja pankkiasioista terveydenhoitoon.

Saat apua myös työnhakuun valmistautumisessa: varmista, että CV:si vastaa paikallisia käytäntöjä ja annat itsestäsi parhaan mahdollisen kuvan potentiaalisille työnatajillesi. Job Searchin kautta saat infoa asumisesta ja matkustelusta Australiassa ja pääset käsiksi erilaisiin alennuksiin töihin liittyvistä kursseista (esim. alkoholipassi, RSA, ja rakennusalan turvallisuuskortti, White card).

Job Searchin pakettiin kuuluu vaikka mitä, eli ota ihmeessä yhteyttä, niin saat tarkemmat tiedot muista hyödyllisistä alennuksista ja käytännön avusta, jotka saat tässä paketissa. 

Työnhaku

Työnhaku
Työpalveluihin kuuluu: kattava orientaatio, vuoden Job Search Australian jäsenyys sekä alennusta alkoholipassin (RSA) ja rakennusalan turvallisuuskortin (White card) suorittamisesta.

 

Kurkkaa mitä muuta saat näiden lisäksi Brisbanen Lentopaketissa ja Seikkailupaketissa

Kiinnostuitko tästä Brisbanen peruspaketista? Ota yhteyttä ja kysy lisää yksityiskohtia tai jotakin muuta Working Holidayhin liittyvää. Laita viestiä tulemaan, niin saat halutessasi myös tärppejä vakuutuksiin, lentoihin ja vaikkapa road trippeihin liittyen.

Working Holiday Brisbanessa?
Kysy lisätietoja!

 

 

Ota yhteyttä