Working Holiday Brisbane - Lentopaketti

Working Holiday Brisbane - Lentopaketti
Working Holiday Brisbane -lentopakettiin kuuluu luonnolisesti meno-paluulennot Helsingistä Brisbaneen. Lisäksi pakettiin sisältyy Working Holiday -viisumi 12 kuukaudeksi, ensimmäisten neljän päivän majoitus sekä kattava orientaatio käytännön asioiden hoitamiseen.

Lentopaketti

Alk. 1666€
Lentopaketti
Sis. Australian Working Holiday -viisumi, lentokenttäkuljetus, majoitus ensimmäisille 4 yölle, työpalvelut sekä meno-paluulennot (sis. myös lentokenttäverot ja palvelumaksut)


Working Holiday Brisbane -lentopakettiin kuuluu:

Lennot Brisbaneen

Australiaan on jokseenkin haastavaa päästä ilman lentolippuja. Keinoja tietenkin löytyy, mutta jos nyt kuitenkin tässä yhteydessä pitäydytään matkustustavoissa, jotka kestävät isoista etäisyyksistä huolimatta alle viikon. 

Suosittelemme meno-paluulentoja yhdensuuntaisten sijaan. Yhdensuuntaisilla lipuilla on toki omat puolensa, mutta ainakin budjetoinnin kannalta meno-paluu on helpompi: kun maksat lennot etukäteen, sinun ei tarvitse reissun päällä enää laskea, että vieläkö tilillä on tarpeeksi rahaa paluulippuun.

Kaikkiin lentolippuihin ei voi tehdä jälkikäteen edes pieniä muutoksia, joten kun vertailet lippujen hintoja, kiinnitä huomiota muutosmahdollisuuksiin. Me olemme erikoistuneet muuttuviin suunnitelmiin ja pitkiin reissuihin, joten varmistamme aina, että saat lentoliput, joiden kanssa voit reissata spontaanisesti. Ja vaikka muutoksista pitää aina hieman maksaa, tulevat muutosmahdolliset liput aina halvemmaksi kuin kokonaan uusien lippujen hommaaminen.  Working Holiday Brisbanen lentopaketin liput ovat voimassa 12kk ja voit muuttaa niiden paluupäivää ja -reittiä sitten kun suunnitelmasi täsmentyvät (alk.80€/muutos).

Saat tähän lentopakettiin meno-paluulippusi yhtä lailla joko samaan tai eri kaupunkeihin, eli jos haluat lentää takaisin vaikkapa Sydneystä Brisbanen sijaan, niin se onnistuu kyllä.

Working Holiday Brisbane - Lentopaketti KILROYlta


Jäikö jokin mietityttämään? Haluatko tarkan tarjoushinnan tietyille päiville? Kuinka joustavat lentoliput nyt sitten ovatkaan päivämäärämuutosten osalta? Ja voiko paluumatkalla koukata Nepalin tai vaikkapa Brasilian kautta? Laita kysymyksiä tulemaan, niin me vastaamme!

Working Holiday lentopaketti?
Kysy lisätietoja!

 

Ota yhteyttä