Australia - Working Holiday

Starttipaketit Australiaan - Working Holiday -paketti

Australian starttipaketit on suunniteltu Working Holiday -reissaajia silmällä pitäen: näillä paketeilla pääset helposti alkuun ja varmistat todellisen aussielämyksen heti alkuunsa olitpa sitten aloittamassa Working Holiday -reissuasi Cairnsissa, Brisbanessa, Melbournessa tai Sydneyssä.


Lentoliput valmiina ja upea, piiiitkä reissu edessä? Australia on huikea paikka, jossa riittää nähtävää ja koettavaa pidemmäksikin aikaa, joten ei ihme, että Working Holiday -viisumin turvin vuoden mittainen matkaaminen on niin suosittua kuin se onkin. 

Pitkän reissun järjestelyissä on hieman enemmän pohdittavaa viikon tai kahden lomamatkaan verrattuna, mutta älä turhaan stressaa. Ensinnäkin meiltä saat kaikki vinkit, neuvot ja ohjeet ja toiseksi olemme koonneet tähän jo valmiiksi muutamia paketteja, joista saat hyvän kokonaiskuvan, mitä Working Holiday -työlomareissun alussa kannattaa tehdä.

Hoida alussa kaikki tarvitsemasi kerralla kuntoon, niin pääset myöhemmin helpommalla - samalla pääset nopeasti sisään paikalliseen elämänmenoon ja hauskanpitoon!

Sydney

Sydney
Onko Sydney sinun valintasi Working Holiday -reissusi aloituspaikaksi? Lue lisää, niin tiedät, mistä ja miten lähteä liikkeelle.
Lue lisää

Melbourne

Melbourne
Houkutteleeko Melbourne Australian seikkailujesi aloituspaikkana? Tässäpä sinulle paketti, jolla aloitat Working Holiday -reissusi helposti!
Lue lisää

Brisbane

Brisbane
Working Holiday Australiassa ja starttipaikkana Brisbane? Lue lisää, niin tiedät, miten helpotat australian elämäsi alkutaivalta Brisbanessa.
Lue lisää

Cairns

Cairns
Onko suunnitelmissasi aloittaa Asutralian Working Holiday -vuotesi Cairnsista? Jos on, niin lue lisää!
Lue lisää
Ota yhteyttä