Gouda Super -vakuutus

Matkavakuutukset tarjouksessa

10%-15% alea
Matkavakuutukset tarjouksessa
Voimassa 29.12. asti
Matkavakuutus on väärä paikka nipistää matkabudjettia, paitsi silloin, kun hankit vakuutuksen alennuksella! Alle 6kk vakuutuksista -10% ja yli 6kk vakuutuksista -15% kun hankit vakuutuksen ENNEN 29.12.2017.
Ota yhteyttä

Saat alennuksen ottamalla yhteyttä matkamyyjiimme.

Suhtaudumme reissaamiseen intohimoisesti ja haluamme levittää maailmanmatkaamisen ilosanomaa kaikille seikkailunhaluisille. Maailmalla sinua odottaa loputon määrä kokemuksia, kunhan vain pidät järjen mukana touhuissasi. Jotta voit matkustaa turvallisin mielin ilman turhia huolia, suosittelemme ehdottomasti matkavakuutuksen hankkimista.

Ymmärrämme matkaajaa

Eurooppalainen sairaanhoitokortti ei korvaa sairastumisesta aiheutuvia kuluja Euroopan ulkopuolella eikä Euroopan sisälläkään esimerkiksi erikoiskuljetusta kotiin. Tämän vuoksi kannattaa hankkia yhteistyökumppanimme Goudan reppureissaajille räätälöity matkavakuutus: Super.

5 hyvää syytä hankkia Super-vakuutus

  • Voit aina soittaa Goudan ympärivuorokautiseen päivystykseen:  +358 (0) 207 436 404
  • Super-vakuutus kattaa extreme-lajien parissa syntyneiden kolhujen hoidon
  • Super-vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa
  • Gouda on erikoistunut matkavakuutuksiin, joten sen henkilökunta ymmärtää reissaamisen realiteetit ja monenmoiset olosuhteet maailmalla. Goudassa tiedetään, miten toimia vahinkojen sattuessa, olitpa sitten Los Angelesissa, Saharan autiomaassa tai Borneon sademetsässä.
  • Super-vakuutuksen päivähinta vaihtelee 43 sentistä 2,84 euroon riippuen yhtäjaksoisen matkan pituudesta (3kk–12kk). Vastaavasti siis kun ostat sen pari pulloa kokista, vettä tai pari tuoppia paikallista olutta, turvaat selustasi tapaturmien varalta. 

Lue lisää Super-vakuutuksesta.

Ja muistathan reissun päällä aina hyödyntää matkavakuutustasi. Kun kyse on omasta hyvinvoinnistasi, ei tyhmiä kysymyksiä ole olemassa. Soita siis aina, kun siltä tuntuu Goudan ympärivuorokautiseen päivystykseen, ja kysy toimintaohjeita kulloiseenkin tilanteeseen.  Olisi varsin typerää olla käyttämättä palvelua, josta maksat, eikös?

Laske hinta ja osta matkavakuutus
Osta vakuutus

Gouda Super -matkavakuutus

Gouda Super -vakuutus on suunniteltu nimenomaan aktiiviselle reissaajalle, eli vakuutus kattaa monet vaarallisiksi luokitellut aktiviteetit ja urheilulajit extreme-lajeja myöten: sukella, trekkaa, testaa benjihyppyä, kiipeile jne. vakuutettuna.

Omaan kotimatkavakuutukseen liitettävän vakuutuslaajennuksen hankkiminen vaarallisempiin lajeihin tulee usein järjettömän kalliiksi. Tee siis ihmeessä oma vertailu ja hanki sitten itsellesi sopivin vaihtoehto! Goudan Super -vakuutus kattaa tietenkin myös lääkärikulut ja sairaalakäynnit, kotiinkuljetuksen ja varkaustapaukset – ilman omavastuuta.

...on tarkoitettu opiskelijoille ja nuorille aina 39 ikävuoteen asti

Voit matkata Super-vakuutuksen turvin, jos et ole vielä täyttänyt 40 lähtöpäivän koittaessa. Vakuutus on kerrallaan voimassa enimmillään vuoden. Super myönnetään nuorille, alle 40-vuotiaille, eli sinun ei välttämättä tarvitse olla opiskelija vakuutuksen saadaksesi. 

Super vakuuttaa sinut myös esim. ulkomailla opiskelujen aikana, kielikoulussa ja vapaaehtoistöissä.

...kattaa extreme-lajien aiheuttamat kolhut ulkomailla

Sen lisäksi, että Goudan matkavakuutuksen turvin olet paljon paremmin vakuutettu kuin esim. pelkän luottokorttiin kuuluvan vakuutuksesi puitteissa, Super kattaa myös ns. extreme-lajit. Super-vakuutuksen piiriin kuuluu esim. koskenlaskussa, kiipeilyssä, sukelluksessa ja benjihypyssä syntyneet kolhut ja haaverit. 

...on voimassa kaikkialla maailmassa

Super-matkavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, poissulkien kotimaan matkat Suomessa.  

...maksaa nopeasti itsensä takaisin

Jep jep, jos on varaa lähteä reissuun on myös varaa hankkia matkavakuutus. Laskepa huviksesi vaikka matkavakuutuksen päivähinta ja mieti, mihin muuhun laitat päivittäin sen samaisen summan – matkavakuutus on ehdottomasti hyvä investointi.

Ja sitten kun sinulla on vakuutus, käytä sitä! Pienikin pöpö tai muu kupru reissussa, voi pilata juuri sen matkan odotetun kohokohdan, joten älä kainostele soittaa ja kysyä neuvoa: monissa tapauksissa vältyt monelta turhalta huolelta ja lääkärireissulta, kun hoidat homman alta pois heti alkuunsa asianmukaisesti. 

Superin tarkat vakuutusehdot Goudan sivuilta.

Kokemuksia elävästä elämästä 

Lapseni liukastui, löi päänsä ja sai ikävän haavan päähänsä. Soitin Goudaan ja sain ohjeistuksen mennä BIMC-sairaalaan (Bali International Medical Center). Sairaalaan päästyämme maksusitoumus oli jo valmiiksi hoidettu, emmekä me maksaneet paikan päällä mitään. Goudalta soitettiin vielä seuraavana päivänä ja kysyttiin josko tarvitsimme vielä apua jatkohoidon kanssa. Kävimme vielä toisen kerran sairaalassa, silloin jo Kuala Lumpurissa, tikkien poiston takia. Sekin sairaalareissu hoitui Goudan avustuksella ja opastamana. Jopa taksikuskin käsinkirjoittama kuitti kelpasi, kun haimme jälkikäteen korvauksia matkakuluista sairaalaan.
- Taina

Matkustin tyttöystäväni kanssa Cuscoon, Peruun, jossa meillä oli tarkoitus osallistua 5 päivän vaellukselle Machu Picchulle. Valitettavasti kuitenkin sairastuimme molemmat juuri päivää ennen reissua. Korkea kuume, salmonella ja vieläpä korkeustauti pitivät meidät tiukasti sängyssä. Soitimme Goudalle, josta saimme ohjeistuksen ottaa yhteyttä paikalliseen lääkäriin, jota he suosittelivat. Lääkäri tuli hotellillemme ja lähetti meidät ambulanssilla tutkimuksensa jälkeen kylän parhaaseen yksityiseen sairaalaan. Kahden vuorokauden kuluessa olotilamme alkoi hiljalleen koheta. Viivästyksestä huolimatta pääsimme lopulta Machu Picchulle, joka oli uskomattoman upea.
- Kalle

 

Kysyttävää vakuutuksista? Mihin kaikkeen reissussa kannattaa, ja voi, varautua? Mitä muuta pitäisi ottaa huomioon, jotta reissu sujuisi mahdollisimman sulavasti ja nautinnollisesti? Muita reissuaiheisia kysymyksiä? Varaa alta aika omaan henkilökohtaiseen reissusuunnitteluun ja istu alas asiantuntijoidemme kanssa, niin saat kasapäin vastauksia!

Ota yhteyttä