Gouda Standard -vakuutus

Matkavakuutukset tarjouksessa

10%-15% alea
Matkavakuutukset tarjouksessa
Voimassa 29.12. asti
Matkavakuutus on väärä paikka nipistää matkabudjettia, paitsi silloin, kun hankit vakuutuksen alennuksella! Alle 6kk vakuutuksista -10% ja yli 6kk vakuutuksista -15% kun hankit vakuutuksen ENNEN 29.12.2017.
Ota yhteyttä

Saat alennuksen ottamalla yhteyttä matkamyyjiimme.

On mahtavaa lähettää nuoria seikkailunjanoisia reissaajia maailmalle kokemaan ja näkemään kaikkea sitä mahtavuutta, mitä maailmalla on tarjota. Me rakastamme matkustamista, joten luonnollisesti jaamme mielellämme tätä ilosanomaa myös eteenpäin. Huikeita kokemuksia, kulttuurien kirjoa, värikästä arkea, tulisia illallisia, ystävällisiä ihmisiä, uusia kieliä ja mielenkiintoisia kokemuksia. Tätä kaikkea on matkustaminen ja siitä kannattaa ottaa ilo irti – älä kuitenkaan leiki terveydelläsi, tai matkakassallasi, vaan hanki matkavakuutus reissuusi!

Gouda ja KILROY ymmärtävät matkaajaa

Vaikka eurooppalaisella sairaanhoitokortilla pääset toki julkisen terveydenhoidon piiriin maissa, jossa vastaavat palvelut ovat käytössä, ei se samainen sininen kortti korvaa esim. erikoiskuljetusta kotiin. Matkavakuutus on siis matkakaveri paikallaan!

3 hyvää syytä hankkia Standard-vakuutus

  • Voit aina soittaa Goudan ympärivuorokautiseen päivystykseen: +358 (0) 207 436 404
  • Standard-vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa
  • Gouda on erikoistunut matkavakuutuksiin, joten sen henkilökunta ymmärtää reissaamisen realiteetit ja monemoiset olosuhteet maailmalla. Goudassa tiedetään, miten toimia vahinkojen sattuessa, olitpa sitten Los Angelesissa, Saharan autiomaassa tai Borneon sademetsässä.

Lue lisää Standard-vakuutuksesta

Muistathan, että vakuutuksesta on hyötyä ainoastaan, jos käytät sitä! Eli hyödynnä reissun päällä ympärivuorokautista päivystystä: soita ja kysy neuvoa. Pahimmassa tapauksessa kasvatat pientä asiaa aivan suotta suureksi ongelmaksi, joka pilaa koko reissun. Olisi varsin typerää ostaa matkavakuutus ja sitten olla käyttämättä sitä, eikös?

Laske hinta ja osta matkavakuutus
Osta vakuutus

 

Gouda Standard -matkavakuutus

Gouda Standard -matkavakuutus kattaa sairauden ja tapaturmien hoitokulut ilman ylärajaa ja omavastuuta. Jos tarvitset vakuutuksen myös extreme-urheilun varalle, lue Super-vakuutuksesta.

...paras kaverisi on aina mukana matkassa

Matkavakuutus on turvanasi reissulla, jos satut tarvitsemaan lääkäriä, sairaalahoitoa tai vaikkapa evakuointia kotiin asti. Vakuutus kattaa myös matkakumppanisi kuljetuksen tai vaihtoehtoisesti perheenjäsenesi matkakustannukset kotoa, jotta et ole yksin sairaalassa. Myös jos läheiselle perheenjäsenellesi sattuu jotakin kriittistä kotona matkasi aikana, Standard-matkavakuutuksesi kattaa matkakulusi kotiin. Matkavakuutus on siis varsin kätevä ja luotettava kaveri matkassa!

...olet vakuutettuna kaikkialla maailmassa

Standard-matkavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, poissulkien kotimaan matkat Suomessa. Matkavakuutus on voimassa myös, jos opiskelet ulkomailla tai lähdet vapaaehtoistöihin.  

...lapset samaan hintaan

Alle 15-vuotiaat lapsesi kuuluvat hankkimasi Standard-vakuutuksen piiriin eivätkä tarvitse omaa matkavakuutusta. 

Muistathan, että matkavakuutus ei korvaa ainoastaan lääkärihoitoa, mutta myös kuljetuksen lähimpään sairaalaan – taitatpa matkan sitten ambulanssilla, rekalla, veneellä, helikopterilla tai laamalla. 

Lue Standard-matkavakuutuksen tarkat vakuutusehdot Goudan sivuilta.

Kokemuksia elävästä elämästä

Olin matkalla ystävän häihin Australiaan, kun matkatavarani jäivät jonnekin matkan varrelle koneen vaihdon yhteydessä. Onneksi minulla oli muutama päivä ennen hääjuhlaa ja ehdin ostaa uuden mekon ja meikit paikan päällä Sydneyssä. Soitin vielä varmuuden vuoksi Goudalle, josta minua rauhoiteltiin pitämään kuitit tallessa ja nauttimaan juhlista. Sain rahat tililleni ennen kuin olin edes palannut takaisin Suomeen ja matkatavaranikin tulivat lopulta perille, vaikkain sitten viikon myöhässä.
- Minna  

 

Reissu suunnitelmissa? Tai ehkä jo buukattuna? Tarvitsesko viime hetken vinkkejä, mitä tehdä paikan päällä ja mitä ne olikaan kaikki ne käytännön asiat viisumeista rinkan pakkaamiseen, jotka kannattaa miettiä etukäteen valmiiksi? Nousiko mieleen kysymyksiä vakuutuksista? Varaa aika matkasuunnitteluun asiantuntijoidemme pakeille ja saat kaikki tarvitsemasi vastaukset!

Ota yhteyttä