MatkavakuutusMatkustaminen se vasta elämää on. Mutta matkustaminen ilman matkavakuutusta on yksinkertaisesti typerää. Kun vuoden mittaiselle vakuutukselle (yksittäinen matka max. 3kk) tulee päivähintaa halvimmillaan vain n. 30 senttiä, ei tarvitse olla nero oikean päätöksen tehdäkseen. Ilman vakuutusta reissun loppuhinnaksi saattaa läjähtää mielipahan ja turhan huolehtimisen lisäksi kymmeniä tuhansia euroja. Onko sinulla varaa siihen?

Katso video, tartuta rallatus päähäsi ja muista sitten sen avulla kaikki ne pienet jutut, jotka kannattaa välttää, jottei reissu katkea lyhyeen. 

Kyse ei tarvitse edes olla isosta onnettomuudesta, kun matkakassa hupenee silmänräpäyksessä ilman matkavakuutusta. Jo murtunut jalka tai tulehtunut hyttysenpistos saattaa tulla todella kalliiksi, jos tarvitset erityiskuljetusta tai lähin sairaala ei olekaan varustettu vaivasi selvittämiseen tarvittavilla laitteilla.

Reissun päällä ei kannata olla turhan kaino vaan hyödyntää matkavakuutusta ja soittaa heti vakuutusyhtiöön, kun jotakin sattuu. Soita ja kysy tuntuipa asia, tapaturma tai ongelma sitten kuinka pieneltä tahansa. Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Voit aina soittaa Goudan 24/7-päivystykseen, +358 (0) 207 436 404 mistä päin maailmaa tahansa.

Lähetä siis tarjouspyyntö ja turvaa tuleva matkasi edullisemmin!

Miksi erillinen matkavakuutus?

Kotivakuutukseen kuuluva matkavakuutus korvaa toki jotakin (riippuen vakuutusyhtiöstä), mutta ei pärjää esim. kaikki urheilulajit kattavalle Goudan Super -vakuutukselle.

Myös ennen matkaa saattaa tapahtua kaikenlaista. Sitä saattaa saada vaikka unelmiensa työpaikan juuri ennen lähtöä. Matkaturva ja Konkurssivakuutus taas takaavat, että saat lentolipusta rahat takaisin, jos päätätkin jäädä kotiin tai jos lentoyhtiö ei saakaan syystä tai toisesta konettaan taivaalle.

Selaa alta matkavakuutusvaihtoehtoja!

 • Gouda Super -vakuutus

  Gouda Super -vakuutus
  KILROY Gouda Super -vakuutus on suunniteltu aktiiviselle reissaajalle ja vakuutus kattaa monet vaarallisiksi luokitellut aktiviteetit ja urheilulajit.
  Lue lisää Osta
 • Gouda Standard -vakuutus

  Gouda Standard -vakuutus
  KILROY Gouda Standard -vakuutus kattaa lääkärikulut ja sairaalakäynnit, kotiinkuljetuksen ja varkaustapaukset ilman omavastuuta.
  Lue lisää Osta
 • KILROY Matkaturva

  KILROY Matkaturva
  Matkaturvalla saat täyden palautuksen lentolipusta, hotelleista ja autonvuokrasta, jos matkasi peruuntuu kolme arkivuorokautta ennen lähtöäsi.
  Lue lisää Osta
 • Konkurssivakuutus

  Konkurssivakuutus
  Konkurssivakuutuksella saat rahasi takaisin lentolipusta, mikäli ostamasi lentoa operoiva lentoyhtiö lopettaa toimintansa.
  Lue lisää Osta
Ota yhteyttä