Matkavakuutus

Matkavakuutus - KILROY
Matkustaminen se vasta elämää on. Mutta matkustaminen ilman matkavakuutusta on yksinkertaisesti typerää. Ilman vakuutusta reissun loppuhinnaksi saattaa läjähtää mielipahan ja turhan huolehtimisen lisäksi kymmeniä tuhansia euroja. Onko sinulla varaa siihen?

Kyse ei tarvitse edes olla isosta onnettomuudesta, kun matkakassa hupenee silmänräpäyksessä ilman matkavakuutusta. Jo murtunut jalka tai tulehtunut hyttysenpistos saattaa tulla todella kalliiksi, jos tarvitset erityiskuljetusta tai lähin sairaala ei olekaan varustettu vaivasi selvittämiseen tarvittavilla laitteilla. 

Myös ennen matkaa saattaa tapahtua kaikenlaista. Sitä saattaa saada vaikka unelmiensa työpaikan juuri ennen lähtöä. Matkaturva ja Konkurssivakuutus taas takaavat, että saat lentolipusta rahat takaisin, jos päätätkin jäädä kotiin tai jos lentoyhtiö ei saakaan syystä tai toisesta konettaan taivaalle. 

Matkavakuutus nuorille

Matkavakuutus nuorille
Tämä on edullinen ja hyvä matkavakuutus alle 36-vuotiaille. Se kattaa matkasi kaikkialla maailmassa - myös jos esim. sukellat, surffaat tai hyppäät laskuvarjolla.
Lisäinfoa & osta

Matkavakuutus Plus

Matkavakuutus Plus
Matkavakuutus Plus tarjoaa kattavan turvan kaikkialla maailmassa. Se korvaa esim. sairauden/tapaturman matkan aikana. Voit lisäksi ostaa lisäturvan matkatavaroita varten. Jos olet matkalla yli 7 päivää, suosittelemme vuosivakuutusta.
Lisäinfoa & osta

Vuosivakuutus Plus

Vuosivakuutus Plus
Säästä rahaa vuosivakuutuksella. Vuosivakuutus Plus tarjoaa saman hyvän turvan kuin menomatkavakuutus. Voit matkustaa ympäri maailmaa 60 päivää kerrallaan - niin monta kertaa kuin haluat vuoden aikana.
Lisäinfoa & osta

 

Yhteistyössä ERV

Europaeiske Erv

Ota yhteyttä