Matkalahjakortti - Paras lahja reissukuumeiselle

Matkalahjakortti on täydellinen lahja kaikille, joiden reissukuume on se yleisin puheenaihe. KILROYn matkalahjakorttiin voit satsata haluamasi summan, ja lahjan saaja on taas askeleen lähempänä unelmiensa toteutumista – oli se sitten lyhyt kaupunkiloma, matka maailman ympäri tai mitä tahansa siltä väliltä!


Lahjaksi matkalahjakortti

Unohda kellot, korut ja astiastot – ne kaikkein ainutlaatuisimmat lahjat ovat aineettomia! Kokemuksia ei voita mikään ja matkustaessa sitä oppii huomaamattaan vaikka mitä, joten valitse lahjaksi lahjakortti maailmalle.

Jos lahjansaajasi arvostaa seikkailuja, uusia kokemuksia tai hyvää ruokaa; viihtyy hiekkarannalla, sukellusretkellä, vuoristomaisemissa tai suurkaupungin sykkeessä; tapaa mielellään uusia ihmisiä, nauttii rajojen rikkomisesta tai yksinkertaisesti kärsii kroonisesta matkakuumeesta, niin silloin KILROYn matkalahjakortti on täydellinen lahja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! 


Katso usein kysytyt kysymykset matkalahjakortteihin liittyen.
 

Paranna matkakuume
Tilaa matkalahjakortti

 

Usein kysytyt kysymykset: matkalahjakortti

Missä voin käyttää KILROYn matkalahjakortin?
Voit käyttää matkalahjakorttisi myymälöissämme Turussa tai Helsingissä.

Voinko käyttää matkalahjakorttia netistä ostamiseen?
Valitettavasti matkalahjakorttia ei voi toistaiseksi käyttää nettiostosten yhteydessä. Voit käyttää matkalahjakortin myymälöissämme, sähköpostitse, chat-palvelussamme tai varaamalla matkan puhelimitse. Yhteystiedot.

Voinko käyttää matkalahjakortin puhelinostosten yhteydessä?
Et voi lunastaa matkalahjakorttia puhelimitse, mutta voit tehdä varauksen puhelimessa ja lähettää tai skannata matkalahjakortin meille lunastettavaksi.

Mitä tapahtuu, jos hävitän matkalahjakortin?
Ota yhteyttä meihin.

Täytyykö minulla olla matkalahjakortti mukana ostohetkellä?
Kyllä, mutta varauksen pystyy tekemään ilmankin.

Milloin matkalahjakorttini vanhenee?
Varaus tulee tehdä vuoden sisällä ostopäivästä. Matkustusaikaa on varauspäivästä vuosi eteenpäin. Matkalahjakortin voimassaoloa voi pidentää 20 euron lisämaksulla, joka täytyy tehdä ennen kuin lahjakortti umpeutuu.

Voinko antaa matkalahjakorttini toiselle henkilölle?
Kyllä, jos liität samalla mukaan kirjallisen todistuksen lahjoituksesta. Kirjoita valtakirjaan kuka on lahjakortin lahjoittaja ja kuka vastaanottaja sekä molempien osapuolien yhteystiedot. Valtakirjassa tulee myös näkyä lahjakortin summa, päivämäärä, sekä lahjoittajan allekirjoitus.

Tämä todistus on myös oltava mukana matkalahjakorttia lunastettaessa.

Kehen otan yhteyttä, jos minulla on kysymyksiä matkalahjakortistani?
Helpoiten saat vastaukset kysymyksiisi lähtettämällä meille sähköpostia.

Ota yhteyttä