Inspiroidu KILROYn matkaesitteestä!

Etsi ja löydä inspiraatiota - ensin esitteestä, sitten maailmalta! Selaa esitettä ja löydä juuri se oma juttusi seuraavalle reissulle.

KILROYn matkaesite

Esitteen sivuilta löydät vinkkejä ja vihiä, mitä kaikkea voitkaan maailmalla tehdä, ja minkämoisiin seikkailuihin pääset meidän reissuasiantuntijoiden ohjeistamana. Lue esitteen sivuilta lyhyet esittelyt ja eri reissumuotojen kuvaukset. Lue reissusuunnittelusta, vapaaehtoistöistä ja kielikursseista, working holiday -vaihtoehdoista, seikkailumatkoista, vaelluksesta, safareista, laskuvarjohypyistä ja koskenlaskusta, surffauksesta, sukelluksesta, purjehduksista, rekkareissuista, bussilla ja junalla matkaamisesta sekä road tripeistä...

Travel the world 

Reissaatpa sitten maailman ympäri tai vain yhteen kohteeseen; olipa haaveinasi sitten vuoden tai viikon mittainen reissu; ja suunnitteletpa sitten kaupunki- tai rantalomaa, adrenaliiniseikkailuja tai rentoutumista, löydät omasi valikoimastamme. Esitteestä saat ensituntumaa ja kaikki mahdolliset seikkailut löydät tietty täältä nettisivuilta.

Klikkaa esite auki ja aloita matka maailmalle! 

KILROY - Reissaa ympäri maailman!

 

Tervetuloa inspiroitumaan!
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä