Hostelleja ja hotelleja edullisesti

Etsi hotelleja/hostelleja

Työstämme parhaillaan kattavaa hostellivalikoimaa, josta poimit tulevaisuudessa todelliset helmet omille reissuillesi.

Hostellit maailmalla

Kurkkaa sillä aikaa starttipaketit, joilla pääset hyvään vauhtiin matkallasi!


Majoitus kannattaa aina varata vähintään ensimmäisiksi öiksi. Matkasi alkua helpottaa myös majoituksen yhteyteen saatava lentokenttäkuljetus. Varsinkin täysin uudessa ja tuntemattomassa maassa on nasta päästä kentältä suoraan majapaikkaan koisimaan, etenkin jos kone laskeutuu niin myöhään, että julkiset eivät kulje, viralliset taksit näyttävät epäilyttäviltä ja parinkymmenen kilometrin patikointi rinkka selässä ei hotsita.

 

Hotellien varaaminen matkamyyjältä

Hotellit, hostellit ja muut majoitukset saa varattua helposti itse netistä. Myyjältä saa erinomaisen palvelun lisäksi paljon muuta.

Kaikki yhteistyöhotellimme eivät ole netissä, joten myyjän kanssa asioidessa saat hyppysiisi paljon laajemman valikoiman majoituspaikkoja. Myyjämme ovat myös reissanneet itse ympäri maailmaa ja kokeilleet useita eri hotelleja, joten saat samalla hyödyttyä heidän kokemuksista javaihtoehtoja juuri sinun reissutarpeisiisi. Myyjät voivat myös löytää erikoistarjouksia, joista netin hakukoneet eivät tiedä mitään. Kun varaat hotellin matkamyyjältämme, voi maksun suorittaa myös laskulla.

Myymälässä piipahtamisen lisäksi voit ottaa yhteyden matkamyyjiimme sähköpostitse, puhelimella tai vaikka chättäämällä klikkaamalla tuota vihreää puhekuplaa ruudun oikeassa alareunassa.

Ota yhteyttä reissuasiantuntijoihimme
Yhteystiedot
Ota yhteyttä