Väli-Amerikka

Vapaaehtoistyö Väli-Amerikassa

Vapaaehtoistyöt Väli-Amerikassa - NicaraguaVapaaehtoistyöt Väli-Amerikassa on yhtä lailla investointi itseesi kuin se on avun, tuen ja ajan jakamista yhteisöjen, luonnon tai eläinten hyväksi. 

Yhdistä reissaamiseesi hyvän tekemistä, taitojesi jakamista ja kokemuksia, jotka menevät pintaa syvemmälle. Anna aikaasi vapaaehtoistöille Väli-Amerikassa. Maailmaa ei paranneta hetkessä, mutta toisten ja ympäristön auttaminen lähtee yksilöistä, joista sinä voit olla yksi. Tee matkastasi merkityksellinen ja lähde vapaaehtoistöihin Väli-Amerikkaan!

Vapaaehtoiseksi Väli-Amerikkaan

Väli-Amerikka pursuaa vehreää sademetsää ja jotta maisemat olisivat tulevienkin sukupolvien ihasteltavissa, osa vapaaehtoistyöprojekteistamme keskittyvät juuri luonnonsuojeluun. Valittavanasi on myös töitä eläinten parissa sekä esim. lasten kerhotoiminnassa avustamista. Väli-Amerikassa voit yhdistää vapaaehtoistöihin myös espanjan opiskelua, mikä tästä ja tulevistasi reissuista entistä antoisempia kokemuksia!

Per sivu
Per sivu

Vapaehtoistyö Väli-Amerikassa – Toimistona sademetsä

Vapaaehtoistyöt Väli-Amerikassa ovat monipuolisia
Vapaaehtoisena Väli-Amerikassa pääset kunnostamaan, korjaamaan ja rakentamaan.

Vapaaehtoistyöt Väli-Amerikassa - KILROY
Vapaaehtoistyö Nicaraguassa vie sinut mielenkiintoisiin seikkailuihin ja tilanteisiin! 

Vapaaehtoistyö Väli-Amerikassa - KILROYVäli-Amerikan vapaaehtoistöissä pääset lähemmäksi luontoa kuin safarilla tai eläintarhassa olisi mahdollista. 


Vapaaehtoistyö Väli-Amerikassa on helposti yhdistettävissä muihin reissusuunnitelmiisi – ota reippaasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

Kysy lisää vapaaehtoistprojekteista, seikkailuista Väli-Amerikassa, edullisista lennoista, matkavakuutuksesta ja tarvittavista viisumeista. KILROYn reissaavat matka-asiantuntijat jakavat mielellään tietämystään! 

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Ota yhteyttä