Honduras

Sukellus Hondurasissa

Sukellus Hondurasissa - Väriä elämään!
Sukelluksilla Hondurasissa törmäät aika lailla kaikenvärisiin kaloihin, joten tyhjennä mielesi ennen veteen menoa ja säilö sitten värikkäät mielikuvat muistiin!

Sukellus Hondurasissa on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kokemus. Rotaanin ja Utilan saarten ympäriltä sukeltaja löytää maailman toiseksi suurimman riutan täynnä kilpikonnia ja värikkäitä kaloja. Hondurasin vesillä sinulla on myös hyvä mahdollisuus sukeltaa maailman suurimman kalan, valashain, rinnalla! 

Sukeltamaan Hondurasiin

Honduras tarjoaa vaihtoehtoja sekä aloittelijoille että kokeneille sukeltajille. Sukelluskoulut tarjoavat usein myös majoitusta hostelleista, joten voit saada koko paketin kätevästi yhdestä paikkaa ja vieläpä todella edullisesti!

Per sivu
Per sivu

Sukellus Hondurasissa - Unohtumaton kokemus

Sukellus Hondurasissa - Veteen mars!
Märkäpuku päälle, laitteet selkään, tarkistus ja veteen: seikkailu voi alkaa!

Sukellus Hondurasissa - Sukella ja tutustu muihin reissaajiin
Sukelluskurssilla ja -matkoilla Hondurasissa tutustut myös tietenkin muihin reissaajiin, joiden kanssa voi sitten istua iltaa ja ihmetellä päivällä nähtyä.

Sukeltaminen Hondurasissa - Valashai
Valashai voi kasvaa yli 20-metriseksi. Uhkaavasta koostaan huolimatta, valashai on leppoisa otus, joka syö planktonia eikä häiriinny sukeltajista. 

Sukellus Hondurasissa - Hondurasin vedet ovat eläinrikkaita, mutta kyllä sekaan sukeltajatkin mahtuvat
Kaikki kalat eivät toki ole valashain kaltaisia jättiläisiä – tosin välillä pienten kalojen muodostavat parvet ovat vielä sitäkin isompia ja vaikuttavampia näkyjä! 

Opettele sukeltamaan Hondurasissa - vedenalainen maailma.Kuurupiiloa leikkimässä.

Opettele sukeltamaan Utilalla - vedenalainen maailma.Kalmari liikenteessä pohjahietikossa.

Opettele sukeltamaan Utilalla - kalaparvi.
Sukeltajan kannattaa valmistautua kameralla tai kalalajeja esittelevällä kirjalla.

Opettele sukeltamaan Hondurasissa - KILROYVihaisen näköinen kaveri.

Suuntana Honduras? Tule ihmeessä kyselemään hyviä matkavinkkejä ja kaavailemaan, mihin väliin reissua sopisi sukellus tai pari! Reissueksperteistämme löytyy myös sukelluksen asiantuntijoita, joten saat varmasti vastuauksia kysymyksiisi! 

 

Ota yhteyttä