Yosemiten kansallispuisto

Miten päästä Yosemiten kansallispuistoon?

Oletko suunnittelemassa reissua Yosemiten kansallispuistoon? Jos et ole jo valmiiksi USA:ssa, helpoin reitti Yosemiteen on lento San Francisoon ja sieltä sitten autolla eteenpäin ja perille asti. Ajomatka kestää reilut 3 tuntia ja matkaa kertyy sellaiset 265 kilometriä. Voit buukata lentojen lisäksi myös vuokra-auton meidän kautta, tai jos liikut isommalla porukalla tai haluat enemmän tilaa kulkuneuvoon ja mukavuutta yöpymisiin, niin kurkkaa matkapaku- ja asuntoautovaihtoehdot.

Lennot San Franciscoon

Varaa lennot San Francisoon netin kautta tai kysy tarjous reissaamisen ja lentolippujen asiantuntijoilta.

San Franciscon lentojen hinnat vaihtelevat sesongeittain ja päivittäin, joten testaa eri matkustuspäiviä kalenteriahaulla. Tavallisesti perjantait, lauantait ja sunnuntait ovat kalliimpia matkustuspäiviä. 

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Yosemiten kansallispuisto stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotakin muuta kuin ihan vain tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi useamman välietapin reissun tai jopa maailmanympärilennot?

Suunnittele oma reitti!

Suunnittele oma reitti!
Suunnittele oma reittisi pallon ympäri! Mitkä ovat must-kohteesi ja mitä kaikkea haluat reissun päällä tehdä, nähdä ja kokea? Valitse kohteet ja kerro toiveistasi. Saat paluupostissa hinta-arvion ja vinkkejä maailmanympärimatkan toteutukseen.
Aloita suunnittelu
Ota yhteyttä