San Diego

Matka San Diegoon varastaa helposti sydämen
 

Matka San Diegoon - surffimestoja ja Meksiko-viboja

San Diego on Kalifornian toiseksi suurin kaupunki. Lähellä Meksikon rajaa sijaitseva kaupunki nauttii etelänaapurin tuomista eksoottisista tuulahduksista. San Diegossa vierailijat ihastuvat ikihyviksi kaupungin puistoihin ja vesialueisiin. Varoitus: matka San Diegoon saattaa varastaa sydämesi!

San Diegon kuuluisimmat nähtävyydet

San Diego tunnetaan parhaiten sen upeista rannoista, miellyttävästä ilmastosta ja San Diego Zoo -eläintarhastaan. Etelä-Kalifornian helmi kutsuu sinut kiertelemään kiinnostavia museoitaan tai huvituksia! 

Yhdysvaltain merijalkaväen ja laivaston tukikohdat sijaitsevat San Diego. Muista ottaa pusukuva suutelevan merimies-patsaan eli Unconditional Surrender -teoksen edessä, jos vierailet lentotukialukselle tehdyssä USS Midway -museossa.  

Matka San Diegoon - La Jollan maisemiaSan Diegon merellisissä maisemissa silmä lepää. 

Loistava road trip -kohde

Road trip Kalifornian halki saa makoisan alku- tai päätepisteen San Diegosta. Meksikon Tijuanan naapurissa on rikos unohtaa maistella autenttisia meksikolaisia herkkuja. 

Kalifornian rantaviiva on täynnä toinen toistaan mahtavampia spotteja tutkittavaksi. Jos et kuitenkaan halua vuokrata autoa, näet kaikki kohteet myös Pacific Surfliner -junan kyydistä. San Diegosta lähtevä juna pysähtyy Los Angelesissa ja myöhemmin San Luis Obispossa.

Matka San Diegoon - road tripMatka San Diegoon on hyvä startti Kalifornian road tripille.

San Diegon rannat

Vierailulla San Diegossa kannattaa ehdottomasti käydä San Diego North Countyssä, jossa sijaitsevat kaikki San Diegon kuuluisimmat rannat, kuten La Jolla, Del Mar, Solana Beach ja Encinitas. San Diego on siis erinomainen paikka opetella surffaamaan! Kaikki rannat ovat Pacific Coast Highwayn varrella, joten road tripille saa täältä useita pysähdyspaikkoja.

Matka San Diegoon tarjoaa upeat puitteet surffaukselleSan Diegon tyrskyt kutsuvat alloille. 

San Diego - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä