Kalifornia

Surffaus Kaliforniassa


Surffaus on hauskaa hommaa ja voit surffata monessa paikkaa ympäri maailman – surffaus Kaliforniassa on kuitenkin aivan oma lukunsa. 

Biitsielämä ja surffaus kuuluvat keskeisesti Kaliforniaan, joten nouse laudalle ja syöksy aaltoihin! Surffikurssilla Kaliforniassa pääset hyvään vauhtiin olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi surffaaja. Surffauksen skippaaminen ei ole edes vaihtoehto: Kalifornia jos mikä on the place, jossa sinun on testattava surffielämää!

Surffaa Kalifornian auringon alla

Surffikurssilla tutustut toisiin reissaajiin rennossa ilmapiirissä surffauksen ehdottomassa mekassa. Uusien asioiden opettelu on aina hauskaa ja palkitsevaa, ja vielä kun lisäät yhtälöön auringon, hiekkarannan ja vauhdikkaita hetkiä, on täydellinen kombo valmiina.  

Surffaa, loikoile biitsillä, tutustu Los Angelesiin ja San Diegoon ja muihin länsirannikon kaupunkeihin, ja kas, täydellinen loma Kaliforniassa on paketissa. Selaa surffikurssivaihtoehtoja alta ja aloita fiilistely kurssipaikan varauksella!

 

Per sivu
Per sivu

Surffikurssi Kaliforniassa

 

Surffaus Kaliforniassa - Surffikurssi sopii kaikentasoisille

Surffaus Kaliforniassa on vauhtia ja näyttäviä aaltoja. 

Surffaus Kaliforniassa
Ensin kuivahrajoittelua ja sitten aalloille!

Surffaus Kaliforniassa on yhtä kaukana/lähellä kuin puhelimesi! Soita tai mailaa niin saat reissusuunnitelmat vauhtiin. Tai valkkaa kalenterista hyvä hetki ja tule ajan kanssa moikkaamaan KILROYn reissuasiantuntijoita: istu alas juttutuokiolle ja saat kaikki tarvitsemasi vastaukset ja vinkit unelmaloman toteutukseen! 

Heräsikö kysymyksiä surffauksesta?
Ota yhteyttä & kysy pois!

 

Ota yhteyttä