Kalifornia

Lennot Kaliforniaan

Buukkaa lennot Kaliforniaan tässä ja nyt. Yksinkertaiset lennot edestakaisin voit helposti varata itse, mutta jos etsit monimutkaisempia, monen pysähdyksen reittejä, kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä vaihtoehdoista.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Halvat lennot Kaliforniaan – Golden State toivottaa matkaajat tervetulleiksi

Lennot Kaliforniaan - Santa Monica Toinen toistaan näyttävämpiä kaupunkeja, huikeita kansallispuistoja, todellista surffielämää ja täydelliset puitteet elämäsi road tripille – kaikki alkaa lennoista Kaliforniaan! Lennä Kultaiseen osavaltioon ja nauti häikäisevästä, mahtipontisesta ja vaikuttavasta luonnosta Grand Canyonilla ja Yosemiten kansallispuistossa. Tai jos urbaaniseikkailut ovat enemmän mieleesi, suuntaa Las Vegasiin, Los Angelesiin, San Franciscoon ja San Diegoon.

Kalifornia - stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotain muuta kuin ihan tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi lentopassin tai maailmanympärilennot? Jos haluat enemmän vaihtoehtoja vertailtavaksesi, kannattaa reilusti vain kysyä. Asiantuntijamme paketoivat sinulle juuri sellaisen reitin kuin haluat. 


Hanki siis lennot Kaliforniaan itse tai varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun, niin laitetaan koko paketti kuntoon kerralla. Reissaamisen asiantuntijamme antavat vinkkejä niin hyvistä lennoista kuin kaikesta muustakin, mitä ikinä haluatkaan Kaliforniassa nähdä, tehdä ja kokea!

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä