Havaiji

Sukellus Havaijilla

Sukellus Havaijilla
Havaijin vesistöt ovat ainutlaatuiset: mantereelle on matkaa nelisentuhatta kilometriä, joten vedenalainen ympäristö on auttamatta erilaista Havajilla kuin muualla.   

Havaiji on mainio sukelluskohde ympäri vuoden. Merikilpikonnat, kotka- ja paholaisrauskut ja riuttahait viihtyvät Oahu-saaren vesissä, joten sukelluksilla riittää kuhinaa. Tammikuusta huhtikuuhun, venematkalla sukellusspoteille, bongaat todennäköisesti myös delfiinejä. Marraskuusta maaliskuuhun on puolestaan otollinen hetki tehdä tuttavuutta ryhävalaiden kanssa.  

Sukeltamaan Havajille - Paljon vaihtoehtoja

Havajilla pääset testaamaan myös hylkysukellusta. Lisämielenkiintoa sukelluksille antaa tulivuorien ulos sylkemä laava, joka on muodostanut mielenkiintoisia, kauniita ja dramaattisia onkaloita merenpohjaan. Sukella siis unohtumattomaan seikkailuun merenalaisiin puutarhoihin, koralliriuttojen katveeseen ja havaijilaisten humuhumunukunukuāpuaʻa-kalojen sekaan! 

Valitse itsellesi sopiva sukelluspaketti ja sitten vaan tervemenoa uskomattomiin sukellusseikkailuihin Havajille.

Hakukriteereitäsi vastaavaa seikkailumatkaa ei löytynyt. Kokeile uudestaan esim. vaihtamalla kohdetta.

Sukellus Havaijilla

Sukellus Havaijilla - Testaa luolasukellusta
Sukella Havaijilla upeissa laavaluolissa.

Sukella Havaijilla - Veden alla näkyy ja tapahtuu kummia
Sukellus Havaijin saarten vesistöissä tarjoaa reissaajalle jännittäviä näkyjä ja kokemuksia.

Sukellus Havaijilla - Mukavat oltavat sukelluskoululla
Sukellusura alkaa sukelluskoulusta. Havaijin koululla on mukavat oltavat – näissä huoneissa saat hyvät yöunet ja tarvitsemasi levon seuraavan päivän sukellusoppeja varten. 

Uiskentele vieritysten kilppareiden kanssa Havaijilla
Pinnan alla Havaijilla tapaat kaloja kaikissa väreissä sekä isompia meren asukkeja kilpikonnista aina haihin ja delfiineihin asti.

Sukellus Havaijilla
Nouse iltaan mennessä pinnalle ja siirry rannalle ihailemaan taivaan punahehkua!


Tule suunnittelemaan unelmiesi sukellusmatka Havajille! Varaa aika suunnittelulle ja kuulet vinkit sukelluksen lisäksi niin lentoihin, majoitukseen, vakuutuksiin ja kaikkeen muuhunkin tarpeelliseen.

Sukellus Havajilla?
Varaa aika reissusuunnitteluun

 

 

Ota yhteyttä