Havaiji

Lennot Havaijille

Varaa lennot Havaijille ja valmistaudu astumaan paratiisiin. Havaijille on pitkä matka, joten välietappi siellä täällä ei olisi ollenkaan hullumpi ajatus. Jos multi stop -lippu kuulostaa houkuttelevalta, ota yhteyttä ja kysy, kuinka räätälöit lentoreittisi vastaamaan haaveitasi. 

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Halvat lennot Havaijille - Biitsejä ja sademetsää

Lennot Havaijille
Havaijin huikeita maisemat ovat ainutlaatuiset. Lähde kokemaan erilainen uusi puoli Yhdysvaltoja ja nauti biitseistä ja erilaisista vesiseikkailuista vesiskootterihurjasteluista sukellukseen. ...ja kaikki alkaa luonnollisesti lennoilla Havaijille!

Havaiji - Stoppi maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotakin muuta kuin ihan tavalliset menopaluulennot?Esimerkiksi lentopassin tai maailmanympärilennot? Siinä tapauksessa ota yhteys lentoekspertteihimme, jotka räätälöivät elämäsi reissun etappi etapilta ja lento lennolta. 

Hommaa lennot Havaijille heti tai valitse kalenteristasi sopiva aika reissusuunnittelulle. Soittamalla tai paikan päälle tulemalla saat reissaamisen asiantuntijoiltamme parhaat vinkit Havaijille! 

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä