Boston

Autonvuokraus Bostonissa

Boston tarjoaa täydellisen lähtöpaikan koillis-USA:n tutkimiseen. Matkasi varrella näet historiallisia paikkoja Yhdysvaltain itsenäistymisen ajoilta, Atlantin upeaa rannikkoa, Appalakkien vuoristoa ja suurkaupunkeja. Vuokraa auto Bostonista ja lähde tutkimaan Mainea, sen söpöjä pikkukyliä ja rannikkokaupunkeja. Jatka siitä matkaa Vermontiin ja aina eteenpäin esimerkiksi ihailemaan Niagaran putouksia, mistä voit jatkaa road trippiäsi Kanadan puolelle Torontoon ja Montrealiin. Tai tee pienempi road trip Rhode Islandin kautta New Yorkiin ja sitä ympäröivään osavaltioon.

Auton ajaminen suurkaupungeissa voi olla haastavaa, joten kannattaa suunnitella pysyttelevänsä hieman kaupungin keskustan ulkopuolella, mistä voi jatkaa julkisilla tutkimaan keskustaa. Suosittelemme kansainvälisen ajokortin hankkimista.

Autonvuokraus

Boston ja sen ympäristö on USA:n valtion sydänmaita, mistä se on lähtenyt kehittymään eteenpäin. Lähde tutkimaan näitä paikkoja ja ihastu upeaan luontoon ja pieniin kaupunkeihin Atlantin rannikolla!

 

Mietityttääkö jokin auton vuokrauksessa tai majoituksen varaamisessa? Ota yhteyttä unelmanikkareihimme, he auttavat sinua mielellään!

 

Ota yhteyttä