Meksiko

Sukellus Meksikossa

Sukellus Meksikossa - Sukeltaminen avaa uusia näkymiä maailmaanMerenpohjassa on monenmoisia outoja otuksia – iloisten outouksien joukkoon lukeutuu usein myös sukellusporukka! Lähde sukeltamaan Meksikoon ja tutustut samalla hulvattomiin reissaajiin ympäri maailman.

Sukellus Meksikossa on ainutlaatuinen kokemus. Et löydä vastaavia sukellusspotteja toisaalta, joten valmistaudu näkymiin, joihin et voi valmistautua! Kristallinkirkasta vettä ja historian havinaa: Meksikossa pääset sukeltamaan Mayojen pyhiin luolastoihin. Sukellukset sopivat myös aloittelijoile. 

Sukeltamisen riemua Meksikossa

Leiju vedessä kuin astronautti avaruudessa, anna rauhan vallata mieli ja ihaile näkemääsi. Siinäpä oikeastaan se, mistä sukeltamisessa on kyse. Unohtamatta tietenkään itsensä voittamista, onnistumisen tunnetta ja uskomattomia vedenalaisia maisemia, värikkäitä koralleja sekä uljaita ja vinkeitä mereneläviä. Tervemenoa sukeltamaan Meksikoon! 

Per sivu
Per sivu

Lähde sukeltamaan meksikolaisiin maisemiin!

Sukellus Meksikossa - Opettele perusteet ja lähde nauttimaan
Sukelluskurssilla opetellaan turvallisen sukeltamisen perusteet ja tutustutaan laitteisiin – ja tietenkin sukelletaan!

Sukellus Meksikossa - Iso ja pieniä kaloja Meksikon sukellusvesissä
Sukelluksilla Meksikossa saatat törmätä tällaiseen kaveriin.

Sukellus Meksikossa - Mystiikkaa pinnan alla
Tiedossa upeita kokemuksia!

Cabo Mexico Ocean
Ja kun pinnan päällä on tällaiset maisemat ja hiekkarantoja riittää, viihdyt Meksikossa varmasti pidemmänkin aikaa!

 

Heräsikö kysymyksiä sukeltamisesta Meksikossa? Haluatko lisäinfoa Meksikon sukellusvaihtoehdoista ja muista seikkailuista? Olipa kysymyksesi mikä tahansa, kysy se pois, niin olet jo askeleen lähempänä unelmiesi reissua! 

 

 

Ota yhteyttä