Acapulco

Acapulcossa kelpaa sukellella.
 

Matka Acapulcoon - Meksikon rivieran sydän

Acapulcoa kutsutaan Amerikan paratiisiksi ja Tyynenmeren helmeksi - eikä suotta. Acapulcon täydellinen sijainti meren rannalla ja 300 kilometrin etäisyys Mexico Citystä tekevät siitä Meksikon suosituimman lomakohteen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi matka Acapulcoon!

Acapulco

Acapulcoa ympäröivä lahti on melkein pyöreä ja se on yksi maailman vilkkaimmista luonnon muodostamista satamista. Vuonna 1531 sen löysi löytöretkeilijä ja konkistadori Hernán Cortés. Lähes kaksi vuosikymmentä myöhemmin paikalle perustettiin kaupunki, joka toimi vuosia tärkeänä satamakeskuksena Espanjan siirtomaavalta-aluksille.

Acapulcon vilkas yöelämä

Ennen kuin Acapulco tuli tunnetuksi eläväisestä yöelämästään, monista ravintoloistaan, baareistaan, yöklubeistaan ja kasvavista lomakeskuksistaan - näistä mainittakoon Cancun ja Ixtapa - se toimi monien rikkaiden kuuluisuuksien suosimana ajanviettopaikkana. Näihin lukeutuivat mm. Frank Sinatra, Elisabeth Taylor, John F. Kennedy sekä Elvis Presley. Acapulcossa matkustaessa on helppo tuntea itsensä tähdeksi.

Täydellinen ilmasto

Trooppisen ilmaston ansiosta Acapulco on lämmin ympäri vuoden. Kaupunki tarjoaa runsaasti viihdettä ja upeita rantoja niille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia auringosta. Hulluista vesiurheilumahdollisuuksista kiinnostuneille on hyvät mahdollisuudet snorklaukseen ja kauniiden, värikkäiden kalojen katseluun. Mahdollisuudet bongata muutakin mystistä elämää Tyynenmeren aaltojen alla ovat mainiot.

Acapulcon kuhisevat kadut

Acapulcoon on helppo päästä, sillä kaupungilla on vuodesta 1950 alkaen ollut oma kansainvälinen lentokenttä. Acapulco kuhisee elämää, sillä täällä käy joka vuosi yli kolme miljoonaa turistia, jotka tulevat lähinnä Pohjois-Amerikasta mutta myös joka puolelta maailmaa. Acapulco on hektinen kaupunki, jonka himotuilta rannoilta ja aalloista ei tarvitse lähteä kauas, kun jo löytää itsensä tööttäilevien autojen keskeltä vilkkaasti liikennöidyillä kaduilla.

Acapulcossa ei ole koskaan tylsää.

 

Acapulco - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä