Kanada

Autonvuokraus Kanadassa

Todella hyvä tapa nähdä Kanada pitkien välimatkojen ja hyvien tieyhteyksien vuoksi on vuokra-auto, joka mahdollistaa itsenäisen aikataulun ja parhaan näköalan alati vaihtuvaan maisemaan. Kanada sopii reissukohteeksi erityisesti laskettelijoille, kiipeilijöille, vaeltajille ja maastopyöräilijöille, ja oma kulkupeli helpottaa huomattavasti isojen tavaroiden roudaamista paikasta toiseen. Halusitpa sitten kokeilla näitä lajeja maailmanluokan maisemissa, tai vierailla suurkaupungeissa, kuten Quebecissä, Torontossa tai Vancouverissa, autolla pääset parhaiten käsiksi Kanadan hienoimpiin paikkoihin.

Meiltä saat vuokra-autollesi parhaan diilin, joka sisältää omavastuun nollan euron hintaan, kolarivakuutuksen ja tankillisen bensaa. Tärkeitä asioita muistaa Kanadassa ajettaessa on suositeltu kansainvälinen ajokortti, turvavyöpakko ja Kanadan kaksikielisyys; tietyillä alueilla tienviitat ovat siis ranskaksi.

Autonvuokraus

Vuokraa auto etukäteen ja koe Kanadan huumaavan kauniit ja jylhät maisemat. Autolla näet Kanadasta juuri sen, mitä haluat ja pääset nauttimaan siitä parhaiten!

 

Mietityttääkö autonvuokraus Kanadassa? Kysy reissuasiantuntijoiltammeapua auton ja majoituksen valinnassa!

 

Ota yhteyttä