Pohjois-Amerikka

Autonvuokraus Pohjois-Amerikassa

Paras tapa nähdä Pohjois-Amerikan parhaat palat nähtävyyksien monipuolisesta tarjonnasta on vuokrata auto ja kruisailla oman suunnitelman ja aikataulun mukaan. Buukkaa auto, seuraa valtateitä osavaltiosta toiseen ja koe miljoonakaupungit, kalliovuoret ja kaikki muu siltä väliltä. Matkaa suurkaupungista toiseen, piipahda kansallispuistossa ja pysähdy pikkukaupungeissa – tee unelmiesi road trip Pohjois-Amerikassa!

Pohjois-Amerikassa voit noutaa auton yhdestä paikkaa ja palauttaa sen reissun päätyttyä toiseen kaupunkiin.

Julkinen liikenne Pohjois-Amerikassa ei useinole kovinkaan kattava, joten auton vuokraaminen on näppärä valinta reissaajalle. Tavallisesti USA:ssa ja Kanadassa sinun tulee olla yli 25-vuotias vuokrataksesi auton, mutta meidän kautta pääset käsiksi erityisiin nuorille kuskeille neuvottelemiimme ehtoihin ja hintoihin myös alle 25-vuotiaana

Autonvuokraus

Lähde ja koe Pohjois-Amerikka koko mittakaavassa miten ja missä itse haluat. Kokeneet matkamyyjämme auttavat sinua mielellään reissun suunnittelussa ja auton vuokraamisessa ja varmistavat, että pääset hyvin reissuun!

 

autonvuokraus Pohjois-Amerikassa - Grand Canyon, USA Grand Canyon on ehdoton pysäkki road tripillä USA:ssa.

Autonvuokraus Pohjois-Amerikassa - Yellowstonen Kansallispuisto, USABiisoneita Yellowstone National Parkissa USA:ssa.

Autonvuokraus Pohjois-Amerikassa - Jasperin kansallispuisto, KanadaRoad tripillä matka jatkuu helposti USA:sta Kanadaan, kuten tänne upeaan Jasper National Parkiin.

Autonvuokraus Pohjois-Amerikassa - Lake Louise, KanadaLake Louisen upeat näkymät ovat jokaisen Kanadaan suuntaavan retkeilijän unelmakohde.

 

Kiinnostaako road trip Pohjois-Amerikassa ja kaipaat neuvoja?  

Kysy pois!
Ota yhteyttä