Taupo

Lake Taupo ja tulivuoret Taupon eteläpuolella.
 

Matka Taupoon - Uuden-Seelannin luonnonkauniisiin maisemiin

Taupon kaupunki on Lake Taupon vierellä Uuden-Seelannin Pohjoissaarella. Taupo on lisäksi luonnollinen aloituskohde, jos reittisuunnitelmiin kuuluu Tongariro National Park. Varaa matkasi Taupoon KILROYlta.

Taupo sijaitsee Lake Taupon pohjoisrannalla Uuden-Seelannin Pohjoissaaren keskiosissa. Taupossa asuu noin 23 000 ihmistä

Lake Taupo ja Tongariro National Park

Taupo on kiinnostava kohde reissaajille erityisesti siksi, että se sijaitsee Tongariron kansallispuiston lähellä. Taupossa voi lisäksi nauttia näköalasta Lake Taupoon ja ympäröiviin vuoriin. Taupo on erityisen aktiivinen kesäisin, eli Uudessa-Seelannissa joulukuusta helmikuuhun, jolloin kaupunki täyttyy matkalaisista. Tongariron kansallispuisto sijaitsee etelään Taupo-järvestä.

Aktiivisia tulivuoria

Taupon vierailijoiden tulee olla tietoisia alueen vulkaanisesta ja geotermisestä aktiivisuudesta. Viimeksi alueella tapahtui tulivuorenpurkaus vuonna 1996. Tongariron kansallispuisto on myös tunnettu aktiivisista tulivuoristaan ja niiden yhdistämisestä lasketteluun. Ei siis mikään ihme, että Tongariron kansallispuisto on yksi Uuden-Seelannin suosituimmista kohteista.

Ulkoilma-aktiviteetit

Reissaajille Taupon alue on täynnä tekemistä. Laskuvarjohypyt, vaellukset, purjehtiminen ja pikaveneillä ajelu, benji-hypyt, laskettelu, pyöräily, liitopurjehdus ja muut vastaavat ovat vasta alkua.

Taupo - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä