Uusi-Seelanti

Surffaus Uudessa-Seelannissa

Surffaus Uudessa-Seelannissa Surffaus Uudessa-Seelannissa on lähes taianomaista, kiitos maan käsittämättömän kauniiden rantojen. 

Uusi-Seelanti suosii surffaajaa

Uutta-Seelantia ei tunneta surffimaana – extreme-lajit ja rugby kun vievät kaiken huomion – mutta sitä se todella on. Maan suosituin surffimesta, Raglanin kylä Pohjoissaaren länsirannikolla on esimerkiksi tunnettu maailman leveimmistä aalloista ja täydellisyyttä hipovista surffiolosuhteista. 

Uudessa-Seelannissa surffaus onnistuu kauttamme 3-6 päivän kursseilla Whale Bayssa lähellä Raglanin kylää. Lue lisää & tsekkaa surffikuvia alta!

Per sivu
Per sivu

Surffaus Uudessa-Seelannissa - mustaa hiekkaa, upeita näkymiä & huikeita kokemuksia

Surffaus Uudessa-Seelannissa

Mustaa hiekkaa, henkeä salpaavia auringonlaskuja ja surffiin suotuisia aaltoja, New Zealand has it all!

Surffaus Uudessa-Seelannissa - surffiopetusta Mojo Surfin johdolla Surffaus hiekalla on sekin hauskaa, mutta kurssilla pääset heti myös veteen harjoittelemaan!

Surffaus Uudessa-Seelannissa
Kun vihdoin pysyt pystyssä lautasi päällä, on tunne ihan mieletön!

Uudessa-Seelannissa surffaaminen - jippii!
Opi, innstu ja pyydä kaveria tallentamaan parhaat hetkesi kameran muistiin, jotta voit jakaa kokemuksesi helposti muiden kanssa!

Benji-hypyt eivät ole kaikkia varten, tosin ei ole surffauskaan – mutta ehkä se on juuri sun juttu? Lähde ottamaan selvää Uuteen-Seelantiin, lisää surffikurssi osaksi matkaasi tai jatka harrastustasi maailman (kenties) upeimmassa maassa! Kysy meiltä ihmeessä lisää vaihtoehdoistasi tai varaa vaikka aika reissusuunnitteluun!

Aaltoja valloittamaan Uuteen-Seelantiin?
Varaa suunnitteluaika!
Ota yhteyttä