Uusi-Seelanti

Lennot Uuteen-Seelantiin

Varaa lennot Uuteen-Seelantiin ja aloita upea, huikea, extreme seikkailu. Buukkaa itse yksinkertaiset meno-paluulennot tai ota yhteyttä reissaaviin asiantuntijoihimme, kun haluat pysähtyä siellä täällä matkan varrella. 

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Halvat lennot Uuteen-Seelantiin – Kyyti kauniisiin maisemiin & hurjiin seikkailuihin 

Lennot Uuteen-Seelantiin - Lennä toiselle puolelle maapalloa harjoittelemaan lentämistä!Seikkailuja, road trippejä, urbaanielämää, biletystä, biitsejä, sukellusta, surffausta, vaelluksia, koskenlaskua ja uskomattoman upeaa luontoa; uusia tuttavuuksia ja ikimuistoisia elämyksiä – ja kaikki alkaa lennoista Uuteen-Seelantiin!

Uusi-Seelanti - stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotain muuta kuin ihan tavalliset menopaluulennot? Kurkkaa inspiraatiota muutamasta esimerkiksireitistä ja räätälöi sitten oma unelmareittisi.


Varaa lennot Uuteen-Seelantiin tai varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun. Unelmanikkareidemme juttusilla saat vinkkejä niin hyvistä lennoista, tekemisestä ja näkemisestä kuin majoituksistakin Uudessa-Seelannissa. 

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä