Uusi-Seelanti

Autonvuokraus Uusi-Seelanti

Varaa auto itsellesi ja mussukallesi tai kokonainen matkailuauto - tai miksei vaikka kaksi henkilöautoa - kaveriporukalle! Auto on todella helppo tapa kiertää Uutta-Seelantia. KILROYn kautta vuokratessa nuoret kuljettajat saavat lisäksi hyvät edut.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia, pirauta ((09) 680 78 200) tai chattaa tuosta oikeasta alanurkasta. Autamme mielellämme.

Viikon Uuden-Seelannin road trip

Viikon Uuden-Seelannin road trip
Vähintään viikko
Road trip pohjoisesta etelään Uudessa-Seelannissa sisältää upeita vuoristomaisemia, jäätiköitä ja läjittäin mahdollisuuksia seikkailla ja nauttia adrenaliinihuuruista. Keski-Maan maisemia!
Lisätietoja

Kahden viikon Uuden-Seelannin road trip

Kahden viikon Uuden-Seelannin road trip
Vähintään kaksi viikkoa
Haltiamaisen kauniita ja eteerisiä maisemia. 10-14 päivää tuskin riittää kaiken kauneimman näkemiseen Uudessa-Seelannissa! Nauti maanpäällisen Keski-Maan kauneudesta.
Lisätietoja

Kolmen viikon Uuden-Seelannin road trip

Kolmen viikon Uuden-Seelannin road trip
Vähintään kolme viikkoa
Uteliaisuus johtaa suuriin seikkailuihin. Tämä matka vie sinut eeppiselle seikkailulle Uuden-Seelannin halki. Lumihuippuisia vuoria ja majesteettisia metsiä. Tämä seikkailu saisi jatkua ikuisuuden.

Autonvuokraus


Puun lehdet kuin verhot. Herää Uudessa-Seelannissa.Kaunista uusiseelantilaista järvimaisemaa.

Cookinsalmi, Uusi-Seelanti. Autonvuokra ja lennot KILROYlta.Uimareiden ja haiden suosima Cookinsalmi Uudessa-Seelannissa.

Uuden-Seelannin Eteläsaaren jäätiköt ovat must-see-kohde.Uuden-Seelannin Eteläsaaren jäätiköt, kuten Franz Josef Glacier ja Fox Glacier ovat ehdottomasti nähtäviä kohteita.

Lammaslauma Uudessa-Seelannissa.Autolla liikenteessä ollessa ei kannata muutenkaan pitää kiirettä muttei ainakaan Uudessa-Seelannissa, jossa kavereita löytyy aina mukaan...

Ota yhteyttä