Yasawa-saaret

Miten päästä Yasawa-saarille?

Yasawa-saaret sijaitsevat Viti Levun pääsaaren, ja Fidzin kansalinvälisen lentokentän, koillispuolella. Tavallisimmin kulku Yasawa-saarille käy veneellä Nadin kaupungista, mutta jos taskussasi polttelee ylimääräistä rahaa, niin voit toki taittaa matkan myös vesitason kyydissä. Lento kestää ainoastaan puolisen tuntia ja kustantaa alk.170€ yhteen suuntaan.

Se reppureissajien tavallisempi vaihtoehto on kuitenkin kirkkaan keltaiset katamaraanien saarihyppelypassit. Nämä paatit kulkevat oikeastaan mille saarelle sitten haluatkin. Lähin saari Nadista katsottuna on n. 3 tunnin venematkan päässä, mutta matka Yasawalle kestää huomattavasti pidempään, sillä matkan varrella on lukuisia pysähdyksiä. Huomaathan myös, että Yasawa-saaria on monia, joten matkan kesto on riippuvainen päämäärästäsi.

Yksi mainitsemisen arvoinen saariryhmä matkan varrella on Mamanuca-saaret, jossa voit myös luonnollisesti pysähtyä. Nämä paratiisisaaret sisältyvät useimpiin saarihyppelypasseihin.

Tiedot tarkistettu 03/2017.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Yasawa-saaret stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotakin muuta kuin ihan vain tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi useamman välietapin reissun tai jopa maailmanympärilennot?

Suunnittele oma reitti!

Suunnittele oma reitti!
Suunnittele oma reittisi pallon ympäri! Mitkä ovat must-kohteesi ja mitä kaikkea haluat reissun päällä tehdä, nähdä ja kokea? Valitse kohteet ja kerro toiveistasi. Saat paluupostissa hinta-arvion ja vinkkejä maailmanympärimatkan toteutukseen.
Aloita suunnittelu
Ota yhteyttä